KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ev taşıdığım için bir süre siteye bakamadım, arayışlarım devam ediyor. İlerde sorun yaşamamak için biraz ince eleyip sık dokuyorum. Yorumlarınız için ayrıca teşekkür ederim. En son ilgilendiğim araç http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-temiz-bakimli-44-l200-isteyenlere-bu-fiyata-kacmaz-45860298/detay bu linkteki araç bakalım artık hayırlısı.
Ev taşıdığım için bir süre siteye bakamadım, arayışlarım devam ediyor. İlerde sorun yaşamamak için biraz ince eleyip sık dokuyorum. Yorumlarınız için ayrıca teşekkür ederim. En son ilgilendiğim araç http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-temiz-bakimli-44-l200-isteyenlere-bu-fiyata-kacmaz-45860298/detay bu linkteki araç bakalım artık hayırlısı.
Neredeyse bende gidip alıyordum fakat sahibi olan galerici arabanın borç karşılığında alındığını ve geçmişi ile ilgili bilgisinin (ne işlerde kullanıldığı gibi) olmadığını söyledi bu beni biraz huylandırdı ve vazgeçtim. Aramaya devam
Tabiki yeni kasaların avantajlı yönleri daha fazla fakat hem fiyatı beni zorlar hemde yüksek vergiye daha uzun süre maruz kalımış olurum oyüzden eski kasalara bakıyorum.
Eski kasa alacağım derken fiyat ve bakım olarak oldukça uygun yeni kas bir l200 denk geldi ve aldım. Biraz hayalleriminde ötesinde oldu bu yüzden mutluyum. Araç 2007 model intense lux modeli, 133000 km de servis bakımlı ve orjinal güzel bir araç. İlk defa l200 kullanıyorum ilk izlenimimlerim: son derece kaliteli ve sağlam bir yapısı var ve kullanımı çok keyifli yakıt olarak Alanyadan Gökovaya yaklaşık 400 km ve her iki depoyu fullememde fark 120 lira oldu. 90 km yi pek geçmedim kısacası yakıtıda oldukça tatminkar. Becerebilirsem birkaç fotoğrafını ekleyeyim.
Valla öyle oldu nasip işte, para olarak biraz açığım vardı onuda eşten dosttan tamamladık. Aldığım bayi nakite sıkışımış orardan bayaa bir avantajım oldu. Hep eski kasalara bakıyordum bu arabayı almam çok hızlı gelişti hala inanamıyorum.
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.