l 200 arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Baki Ö. Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 45
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,724
Ynt: l 200 arıyorum

Eğer bütçe o miktarda ise bu aracada bakın bence.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-2007-mitsubishi-l-200-4x4-luks-hatasiz-cok-temiz-45554947/detay

Etiketler

velicanöz' Alıntı:
Ev taşıdığım için bir süre siteye bakamadım, arayışlarım devam ediyor. İlerde sorun yaşamamak için biraz ince eleyip sık dokuyorum. Yorumlarınız için ayrıca teşekkür ederim. En son ilgilendiğim araç http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-temiz-bakimli-44-l200-isteyenlere-bu-fiyata-kacmaz-45860298/detay bu linkteki araç bakalım artık hayırlısı.
Bu gerçekten çok temiz duruyor

velicanöz' Alıntı:
Ev taşıdığım için bir süre siteye bakamadım, arayışlarım devam ediyor. İlerde sorun yaşamamak için biraz ince eleyip sık dokuyorum. Yorumlarınız için ayrıca teşekkür ederim. En son ilgilendiğim araç http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-temiz-bakimli-44-l200-isteyenlere-bu-fiyata-kacmaz-45860298/detay bu linkteki araç bakalım artık hayırlısı.
bu iyimiş..

CİNCİN' Alıntı:
Bu gerçekten çok temiz duruyor
Neredeyse bende gidip alıyordum fakat sahibi olan galerici arabanın borç karşılığında alındığını ve geçmişi ile ilgili bilgisinin (ne işlerde kullanıldığı gibi) olmadığını söyledi bu beni biraz huylandırdı ve vazgeçtim. Aramaya devam

Fantastic Light' Alıntı:
Eğer bütçe o miktarda ise bu aracada bakın bence.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-2007-mitsubishi-l-200-4x4-luks-hatasiz-cok-temiz-45554947/detay
Tabiki yeni kasaların avantajlı yönleri daha fazla fakat hem fiyatı beni zorlar hemde yüksek vergiye daha uzun süre maruz kalımış olurum oyüzden eski kasalara bakıyorum.

Eski kasa alacağım derken fiyat ve bakım olarak oldukça uygun yeni kas bir l200 denk geldi ve aldım. Biraz hayalleriminde ötesinde oldu bu yüzden mutluyum. Araç 2007 model intense lux modeli, 133000 km de servis bakımlı ve orjinal güzel bir araç. İlk defa l200 kullanıyorum ilk izlenimimlerim: son derece kaliteli ve sağlam bir yapısı var ve kullanımı çok keyifli yakıt olarak Alanyadan Gökovaya yaklaşık 400 km ve her iki depoyu fullememde fark 120 lira oldu. 90 km yi pek geçmedim kısacası yakıtıda oldukça tatminkar. Becerebilirsem birkaç fotoğrafını ekleyeyim.

Allah isteyen herkeze nasip etsin.

IMG_2408.JPG

Aracınız hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın inşallah .. (Yeni kasa süper olmuş.)

Ben size İntense aldıramıyordum siz gittiniz İntense lux aldınız. :smiley:

Vallahi sizin adınıza çok sevindim.

Gün geçtikçe aracınıza daha çok ısınacaksınız buna emin olabilirsiniz.

Tekrar hayırlı olsun aracınız ..

Fantastic Light' Alıntı:
Aracınız hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın inşallah .. (Yeni kasa süper olmuş.)

Ben size İntense aldıramıyordum siz gittiniz İntense lux aldınız. :smiley:

Vallahi sizin adınıza çok sevindim.

Gün geçtikçe aracınıza daha çok ısınacaksınız buna emin olabilirsiniz.

Tekrar hayırlı olsun aracınız ..
Valla öyle oldu nasip işte, para olarak biraz açığım vardı onuda eşten dosttan tamamladık. Aldığım bayi nakite sıkışımış orardan bayaa bir avantajım oldu. Hep eski kasalara bakıyordum bu arabayı almam çok hızlı gelişti hala inanamıyorum.
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,055
Kayıtlı Üye Sayımız
166,799
Kaydolan Son Üyemiz
chucky1907

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.