Ynt: L 200 Off Road Canavarının Adım Adım Modifiyesi
aarpinar' Alıntı:
selamlar,
güzel olmuş, emeğinize sağlık.
arka amortisörlerin modeli var mıdır? mümkünse fiyatını paylaşabilir misiniz?
arka amortisörler için Tofaş Kartal amortisörlerinin uyduğunu duymuştum, sizin bir bilginiz var mı?
arka amortisör küpeleri de güzel olmuş. hem küpe hem takoz ile bayağı bir yükselme olmuştur.
fren hortumlarını değiştirdiniz mi?
çok sordum ama küpelerin fiyatlarını paylaşabilir misiniz?
arkayı böyle yükselttiğinize göre önü de Get ile yükseltirsiniz diye düşünüyorum.
saygılarımla..
date=1428576886]
selamlar,
güzel olmuş, emeğinize sağlık.
arka amortisörlerin modeli var mıdır? mümkünse fiyatını paylaşabilir misiniz?
arka amortisörler için Tofaş Kartal amortisörlerinin uyduğunu duymuştum, sizin bir bilginiz var mı?
arka amortisör küpeleri de güzel olmuş. hem küpe hem takoz ile bayağı bir yükselme olmuştur.
fren hortumlarını değiştirdiniz mi?
çok sordum ama küpelerin fiyatlarını paylaşabilir misiniz?
arkayı böyle yükselttiğinize göre önü de Get ile yükseltirsiniz diye düşünüyorum.
saygılarımla..
[/quote]
Gökhan bey MONROE marka amortisörler 15 cm yükselttim şimdilik get yok 33 lastik geldiğinde deneyeceğim , küpeleri yükseltmenin içinde aldım hepsini tek tek yazacağım ayrı ayrı dağınık olmasın herkes yararlansın diye toplu bir liste yazacağım,,,anlayışla karşılamanı dilerim, fren hortumları ile şimdilik oynamadım çünkü 2009 magnum larda hortumun sağlam olduğunu biliyorum pek arıza çıkarmıyor fakat pajero m da değiştirdim , gökhan cım istediğin kadar soru sorabilirsin problem yok bu konuyu o yüzden açtım,,,,kolay gelsin