L 200 Yükseltme ve vinç montajı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MAXİMA Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,454

MAXİMA

Ana Kamp
Yer
İSTANBUL
Uzun zamandır incelediğim ve araştırdığım yükseltme işini sonunda yaptırdım. Aracım öne ve arkaya konan getlerle ve arka uzun amortisör değişimi ile ; orjinaline göre şuan önden 11 cm. arkadan 15 cm yükseldi. Yol tutuşu ile ilgili şimdilik bir sıkıntı yaşamadım.Süspansüyonuda beklediğim kadar değişmedi. şu an aracımı daha çok sevmeye başladım.görsellerini sizinle paylaşmak istedim, teşekkürler.

Etiketler

Ynt: L 200 Yükseltme ve vinç montajı

Vinç montajı tamam sırada bull bar var. önce malzeme temini.

nihayet bull bar yapımı bitti. ama usta ile bizde resmen bittik, beklediğimizden zor oldu bull bar yapımı.

Bull bar boyandı,sislerin bağlantıları yapıldı ve şimdilik final

Hani lastik nerde .güzel bir lastik olmadan bu araç güzel olmaz .

yiğito' Alıntı:
Hani lastik nerde .güzel bir lastik olmadan bu araç güzel olmaz .
Evet aynen dediğiniz gibi lastik olmadan araç kendini göstermiyor,sırada 33 inç extrem lastik var.

şimdi oldu işte .her şey çok güzel de yapan ustalar kim acaba?

güzel araç.allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.plakayı nereye takmayı düşünüyorsunuz. birde aracın yandan çekilmiş ffotoğrafı varsa ekleyebilirseniz sevinirim.araç 4*4 değilmi.sizce 4*2 l200 e vinç takmak nasıl olur.

get leri hangi malz.den yaptırdınız,maliyeti hakk. bilgi verebilirmisiniz..

Tesekkurler arkadaslar.yulseltme ve vinc montajini gezenbilirdede uye olan istanbul dan dursun yildirim usta yapti.getler aluminyum. maliyet konusuna gelince sitede dursun ustayi arastirirsaniz telefonu var avatarinda. size daha detayli bilgi verebilir.tesekkurler.

Benim taktirdigim power marka vincin ustunde basincli arac yikama sistemide var gayet guzel ve kullanisli bir vinc tavsiye ederiim.

güzel olmuş... bende dursun ustadan malzemeleri tein etmiştim.. anacak arka daha fazla yükselmiş... bence aynı olsa daha iyi olur.. nasıl olsa arkaya ciddi yük atmayacaksınız...

Hayırlı olsun. Çok güzel olmuş...