KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
güzel olmuş... bende dursun ustadan malzemeleri tein etmiştim.. anacak arka daha fazla yükselmiş... bence aynı olsa daha iyi olur.. nasıl olsa arkaya ciddi yük atmayacaksınız...
Aslinda dursun usta ile yukselttigimizde on arka esit yukselmisti ben arkada ceki demiri oldugu icin daha sonra makaslari dovdurerek 4cm. daha yukselttim arkayi simdi arac daha diri duruyor. tesekkurler
çok güzel olmuş güle güle çamurlanın lastik de attınız mı tadından yenmez,
ancak L200 'lerin bu tip arka kabinleri gözüme çirkin görünüyor, zevkler tartışılmaz tabi ama dikdörtgen kabinler daha hoş duruyor gibi..
çok beğendim iyi günlerde kullanın Allah kaza bela vermesin
ustanızlada konuşarak kule gergisi de koydurmanızı
aks açıları bozulmuyorsa narrow mickey thompson tipi 35" lik M/T lastik yada muadilini kullanmanızı tavsiye ederim
zaten az bir yükseltmeyle hatta bazen yükseltmesiz 33" lastik takılabiliyorki bu yaklaşık metrik 85 e tekabül ediyor ama aks açıları çok önemli kurtarıyorsa 35" inch dar taban lastiği sonradan düşüneceğinize şimdiden düşünmenizi tavsiye ederim.
Salincaklarin uc baglantilarinin altinada 28 mm. kalindiginda aluminyum get konuldu resimlerini ekledim . su ana kadar bir problem yasamadim .tesekkurler