L200 4x4 otomatik vites offroad hazırlığı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan karadenizli28 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,331

karadenizli28

Yeni Üye
Merhaba. 2007 Mitsubishi l200 4x4 otomatik vitesli aracımla aranıza yeni katılmış bulunmaktayım. Aracıma offroad donanımı yaptırmak istiyorum. Karadenizde bu işi yapabilecek bir usta -servis bulabilirmiyim. Siz tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum. Teşekkürler.

Etiketler
Ynt: L200 4x4 otomatik vites offroad hazırlığı

merhaba,aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın kazasız belasız inşallah.İyi seçim yapmışsınız l 200 almakla memnun kalırsınız aracınıza ne kadar modifiye yapmayı düşünüyorsunuz öncelikle,doğa gezilerindemi kullanacaksınız yoksa ağır offroad yapmayımı düşünüyorsunuz?Eğer ciddi modifiye yapmayı düşünüyorsanız ist.kartalda ilfer oto ilyas usta var ondan bilgi ve destek alabilirsiniz Mitsubishi konusunda tr'de en bilgili ve deneyimli ustalardandır aynı zamanda kendindede l 200 var pajerosuyla tr offroad şampiyonasında yarışıyor telefonunu vereyim arayın konuşun 0 216 389 88 21 kolay gelsin selamlar.

buda benim aracım

IMG_0576.JPG

Çok teşekkür ederim. Sizlere de kazasız günler diliyorum. Aracımdan son derece memnunum. Aracın altında bulunan orijinal 245/65/17 lastikler ömrünü tamamladığı için 265/70/17 M/T lastik taktırdım.Dolayısı ile araç 2-3 cm yükseldi.Offroad değilde işim gereği araziye çıktığımda engebeli yerlere altı oturmasın diye 4-5 cm daha yükseltme ihtiyacı hissettim. Bu iş için pratik bir çözüm olan ironman yükseltme kiti uygulamayı düşündüm. Ne var ki bu kitlerden Türkiye'de kalmamış Huma Oto ileri bir tarihte gelebileceğini söyledi. Bu bir çözüm olabilir mi veya bu araçlara uygun aracın stabilitesini bozmayan ironman'dan başka bir kit uygulaması var mıdır. Teşekkürler.

merhaba, aracınız güzelmiş iyi günlerde kullanın.Lastikler yeterli ebatta 3''inç yükseltseniz yeter benim aracım gibi olur buraya gelebiseniz ilyas ustaya yaptırırdık ben çok memnunum suspansiyondan yoltutşu falan mükemmel araba eskisine göre çok daha stabil zorlamama rağmen kesinlikle arkasını salmıyor.Zannederim giresunlusunuz ,bayramdan sonra doğu karadeniz gezisi düşünüyorum nasip olursa sarp kapısına kadar gidicem.Denk gelirse görüşürüz.

İstanbul uzak olduğu için gelme ihtimalim olmuyor. Ancak dediğim yükseltme kitini bulabilirsem burada servisteki ustalar montajını biz yaparız dediler. Bu araçlarda normal amortisör varmış gazlı amortisörler takıldığında aracın konforunun arttığını söylediler. Yarın İlyas ustayı tlf arayacağım önerleri nedir nasıl bir yol gösterir. İnşallah yolunuz düşerse görüşürüz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,956
Kaydolan Son Üyemiz
mazotanzarot

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR