L200 Aldım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mserdemir Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 32
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,768

Etiketler
Ynt: L200 Aldım

onun yapılıları falan satılıyo cok fecı
hanı su yaban tv de vardı ya beyaz kocaelı plakalı eleman ona 37 ıstıyordu

arkadaşlar general lastiklerede bi bakın derim ben bf goodricde kullandım ama generali tavsiye ederim...

bu lastık hosuma gıttı faka ebatlarını anlayamadım 7.50/ R 16C 116N bu ebatın acıklaması nası oluyor bu l200 e uyarmı

general ve googricde genelse asfalt lastıgı gıbı

YOK ABI RENO TT MODELI YENI CIKMIS BU MODEL

hayırlı olsun allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin, birde aletin resimlerini koyda bizde görelim

berkkamu' Alıntı:
hayırlı olsun allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin, birde aletin resimlerini koyda bizde görelim

cok cok tesekkurederım en kısa zaman resımlerı ekleyecegım ben beceremezsem mdemirel_40 kusur abım ekleyecek

eyvallah abı sağol ellerıne sağlık

verdıgınız bılgı ıcın tesekkurederım fakat hala arıyorum adam akıllı bır lastık bulamadım

Lastik olarak Cooper Discoverer STT 235/85/16 alabilirsiniz.

Maksimum yükseklik ve inceliği size sağlayacak güzel lastiklerdendir. (arazide kalın lastikler kullanmanızı kesinlikle önermiyorum.)

Duruma göre ofsetli jant alabilirsiniz, böylece kanallara girdiğinizde dodiklerime, tamponuma bişey olacakmı diye bir korkunuz olmaz.

Ofsetli jantın bir öğrneğini bu fotoğrafta görebiliriz. Arkadaki jantlarda yeterli ofset yok, öncekiler ise belli bir miktar ofseti.