L200 Amortisör Yumuşaklığı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Caspian Tiger Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,419

Caspian Tiger

Kamp I
Arkadaşlar merhaba,
geçen hafta 2007 model 4x4 L200 aldım, küçük tümseklerden / çukurlardan geçsem bile aracın ön amortisörleri çok sertmiş hissi veriyor, sizin araçlarda da durum böylemi? Yoksa amortisörlerde problem mi var?
Teşekkürler...

Etiketler
Ynt: L200 Amortisör Yumuşaklığı

Aracınız hayırlı olsun. Şikayetinizi anlayabilmek buradan tabii ki çok zor ancak tahminde bulunulabilir. Araçta süspansiyona müdahale sözkonusu mudur? Spacer gibi parçalarla aracı yükseltmeye yönelik müdahale ön tarafın zıplamasına yol açabiliyor.

Benim rav4'ün süspansiyonu kazık gibi. Araç yerden ne kadar yüksekse o kadar sert süspansiyon olması gerekiyor, yoksa ilk virajda aracın altı güneş görebiliyor.:D
Tabi siz yine de bir bilene kontrol ettirin. Normalse yumuşasın diye de değişiklik yapmayın.

CİNCİN' Alıntı:
Aracınız hayırlı olsun. Şikayetinizi anlayabilmek buradan tabii ki çok zor ancak tahminde bulunulabilir. Araçta süspansiyona müdahale sözkonusu mudur? Spacer gibi parçalarla aracı yükseltmeye yönelik müdahale ön tarafın zıplamasına yol açabiliyor.

Teşekkürler, araçta şimdilik herhangi bir modifikasyon mevcut değil...

olasiliksiz' Alıntı:
Benim rav4'ün süspansiyonu kazık gibi. Araç yerden ne kadar yüksekse o kadar sert süspansiyon olması gerekiyor, yoksa ilk virajda aracın altı güneş görebiliyor.:D
Tabi siz yine de bir bilene kontrol ettirin. Normalse yumuşasın diye de değişiklik yapmayın.

Internetten araştırdığım kadarıyla amortisörler çok pahalı parçalar değil, herhangi bir problem (arıza, deformasyon) varsa değişiklik yoluna giderim artık...

Caspian Tiger' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba,
geçen hafta 2007 model 4x4 L200 aldım, küçük tümseklerden / çukurlardan geçsem bile aracın ön amortisörleri çok sertmiş hissi veriyor, sizin araçlarda da durum böylemi? Yoksa amortisörlerde problem mi var?
Teşekkürler...
aracınız hayırlı olsun.bende 1 ay kadar önce 2007 otomatik bi l 200 aldım.aksine benimde dikkatimi çeken bu araçların ön kısmının çok yumşak oluşu.daha önce farklı markalarda araçlar kullandım diyebilirimki içlerinde en yumşak süspansyona sahip olanı l 200 marka araçlarımız.bence önce farklı bi l 200 kullanın oda aynı ise deyiştirmenize gerek yok ama eğer o rahat ise demekki sorun sizin araçta.bide şu var.l 200 den önceki aracınız mercedes taksi ise l 200 biraz sert gelebilir:smiley:
saygılar.

hilüxcü osi' Alıntı:
aracınız hayırlı olsun.bende 1 ay kadar önce 2007 otomatik bi l 200 aldım.aksine benimde dikkatimi çeken bu araçların ön kısmının çok yumşak oluşu.daha önce farklı markalarda araçlar kullandım diyebilirimki içlerinde en yumşak süspansyona sahip olanı l 200 marka araçlarımız.bence önce farklı bi l 200 kullanın oda aynı ise deyiştirmenize gerek yok ama eğer o rahat ise demekki sorun sizin araçta.bide şu var.l 200 den önceki aracınız mercedes taksi ise l 200 biraz sert gelebilir:smiley:
saygılar.

Yeni kasa Civic kullanıyordum, ondan dolayı yanılmış olabilirim, çok teşekkürler :smiley:

Yeni kasa Civic kullanıyordum, ondan dolayı yanılmış olabilirim, çok teşekkürler Smiley

Civic gördüğüm en yumuşak amortisörlü araç. Hatta biraz fazla yumuşak bu yüzden biraz rahatsız edici bile sayılabilir yol tutuş açısından. Onunla hiç kıyaslamayın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR