Mert in aldığı arkadaştada(otm. vites) bu sorun olmuştu sanırım, ama Mert bu sorunu yaşamadı diye biliyorum.
Otm vitesli L200 ler bu sorunu yaşıyorlar sanırım.
Mert in aldığı arkadaştada(otm. vites) bu sorun olmuştu sanırım, ama Mert bu sorunu yaşamadı diye biliyorum.
Otm vitesli L200 ler bu sorunu yaşıyorlar sanırım.
Evet otomatik viteste problem oluyormuş bildiğim kadarıyla.
İşte abi gazı köklememen lazım, ona alışacaksın,
Şöyle anlatayım,
Aracın bir hızlanma grafiği var sen gaza ne kadar sonuna kadar basarsan bas araç ancak o grafikteki hızla hızlanacaktır, zamanla ayağın aracın istediği kadar devir vermeye alışıyor, yani benzinlideki gibi bir anda gaza abanmıyorsun da arabanın hızlanmasıyla paralel bir şekilde gaza basıyorsun.
Bu şekilde o yüksek devirdeki yığılma problemini halledersin.
Otomatik şanzımanın yüksek devirlere çıkması için gazı köklemek gerekiyo dolayısıyla bu söylediğim şekilde olmayacaktır. Siz setting'i 4 e almayı deneyin.
bakalım o şekilde sorun hallolacak mı.
Teşekkürler Yalın.
aşağıdaki adresten 160dolar+55 dolarda kargo ödedim. Malezyadan 1 ayda geldi.
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270591741147&viewitem=&sspagename=STRK:MEWNX:IT#ht_4239wt_1226
Takılırken başında durabilirsem kesin fotoğraflarım olmazsam ustaya söylerim artık arada fotograf çeksin.
Montaja başlamadan önce radyatöre giden bir su haznesi var ve bunun yerinin değişmesi lazım.
Elemanın sattığı sayfada fotoğraflar var. Gönderdiği şablonda fiberden yapılmış, sanki snorkeli ortadan bölmüşler gibi. Montaj basit olacak yani.