Ynt: L200 Bigfoot
Selamlar
Beyler iddia ederek yazmıyorum,
ralli art mitsubishi firmasının kendi ürettiği ve kendi bünyesinde yaptığı araştırmalardan sonra zaman zaman güncellemesini yazılımla yaptığı, motorda ecu dahil bir çok yeri kontrol eden bir sistem, tam açıklamayı benim servis bile yapamadı, ralli art evo da bile var, sizce orjinalinde ralli art olan bir araca bir de chip ile müdahale etmek ne kadar doğru, mitsubishi yazılımı hazırlarken yağlamadan tutun pistona enjektöre kadar her şeyi göze alıyor araştırıyor ona göre dağıtıma sunuyor, siz neye bakıyorsunuz araba fırladı 200 yaptı vs. peki motor ömrü yıpranma yürüyen aksamın bu yüke dayanması vs, hiç değerlendiriyormusunuz ?,
hiç bir chip uygulaması motorun normal beygir gücünü 10 beygir bile arttıramaz, mazota benzin, benzine nitro takviyesi yapmanın ( örnek tam olmadı ) yani yakıt performans katkılarının, elektronik şeklidir, motor neyse odur. bencede uzun yada kısa vadede motora zarar verir çabuk aşınmasına sebep olur.
Klima çalışınca takometredeki oynamaya gelince klima kompresörü motordan güç alır, bazı arabaların özellikle amerikanlar motoru 15 Hp. güçten düşürür, mitsubishi klima kompresörü devreye girince kaç beygir düşürür bilmiyorum ama, tako, daki oynama normaldir ve beyin bunu yakıt sarfiyatını artırarak telafi eder,
yinede en doğrusu sizin aklınıza yatan ve sizin doğru bildiğinizdir, benimki saadece kendimce bir yorum.
saygılar.