L200 İçin vinç uygulaması yardımı..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan acdsee Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,767

acdsee

Ana Kamp
Yer
Adana
Web
acdsee.deviantart.com
2008 model L200 kullanıcısıyım ve aracımı hafıf arazı sartlarına hazırlamaya baslamak ıstıyorum.. oncelıklı dusuncem one bır vıncle baslamak.. Bayadır arastırıyorum aslına..buradakı bırkac uygulamayı da ınceledım tabı sadece bılgısayar karsısında..

Adana'da oturmakdayım.. Acaba Adana'lı gezenbılır dostlarımdan kımse var mıdır bana fıkır verıp yol gosterebılecek.. Ornek bır foto da eklemekteyım baslıgıma..

2739083740087379764S600x600Q85.jpg

Etiketler
Ynt: L200 İçin vinç uygulaması yardımı..

en kolay ve saglam cozum mitsubishi yetkili saticilarindan orjinal vinc tablasi ve tampinunu satin almak, belki yan sanaiden biraz pahali olabilir ama herhangi bir hata veya kaza durumunda garanti kapsaminda olursunuz.
saygilar.

adanada bu işleri yapan varmı bilmiyorum ama an talyada ahmet usta var onunla irtibata gecersen sana yardımcı olur

Hemen ıncelıyorum lınklerı.. cok tesekkur ederım..
Acıkcası orjınal olarak dakar versıyonunda da bulunan vınc seklını beenmıyorum.. ben fotografta da gorunen sekılde orjınal tamponu bozmadan saklı bır uygulama yaptırmak ıstıyorum acıkcası..
Arastırmaya devam..
Yalın beyın uygulamasından yola cıkarak bır uygulama yapılabılır.. ama oncelıkle bu cevrede guvenebılecegım.. aynı zamanda aracımın normal bakımlarnı da yaptırabılecegım bır usta bulmalıym..

ben orjinal tamponu kesmek veya değişiklik yapmak istemedim.vincimi ruhasata işletmeden kullanıyorum .şimdiye kadar 2 radar 1 de hatalı sollama yaptım ve polis arkadaslar vincin durumunu bana hiç sormadılar.sorun olmadı yani.

ama eger vinci ruhsata işletmeyı düşünmüş olsaydım ve araç ile verme fikrim olsaydı,tamponda değişikliğe giderdim.

uygulamanın tampon içerisine alınması ise kolay tampon ızgarasının cıkarılması gerekiyor baya içeri alınıyor.her nekadar begenmesemde vinbci ondeki domuzluk ıle bıraz kamufule etmeye calıstım. aslında prontobross arkadasınkı gıbı agresıf bır demır aksam dusnuyordum ama vinç ozamanda cok ileride duruyordu.

kolay gelsin.

Aykut bey bence adana da karşıyaka sanayisinde şaseci doğan ustayı bulun her türlü yükseltme tampon kartel muhafazası vesaire işlerinizi yapabilir vinç tablasınıda resimlerdeki gibi yapabilir bence bende adanada bir navarada vinç görüyorum aynı sizin resimlerdekilere benziyorçok güzel duruyor

Merhabalar

Bende 2009 model l 200 4X4 kullanıcısıyım. Vinç taktırmak istiyorum . Nerede ve nasıl taktırabileceğim konusunda yardımlarınızı bekliyorum .

Saygılar...

selam, bende adana da vinç taktırabileceğim bir yer arıyorum. çözdüyseniz olayı bana da yardımcı olurmusunuz....teşekkürler..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,996
Kayıtlı Üye Sayımız
166,745
Kaydolan Son Üyemiz
kreasus

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.