direksiyon tıkırtısını yeni kasalarda ben de yaşıyorum 2 defa değiştirdim ama artık alıştım herhalde
bu son örnekte birçok araçta olabilecek bir şey debriyaj ısındığında kamyon ve kamyonetlerde daha çabuk olacağı kanaatindeyim saatlerce trafikte beklemek dakikada 5-10 defa dur kalk yapmak sürücü hatasına pek bağlamamak gerek özellikle de yağmurlu havalarda bu beklenebilecek bir netice
aracı ağır çamur şartlarında çok zorlamama rağmen balatanın ısındığını hissettim ama çekişin etkilendiğini hatırlamıyorum
[/quo
doğru söylüyosunuz ancak şimdi tekrar okudum yazıda eklemeyi unuttuğum önemli bi ayrıntı varmış aracı rampa da yarım debriyajda durdurup o şekilde dur kalk yapıyormuş bu durumda baskının ısınması gayet normal ve sürücü hatası gibi duruyo çünkü rampada olsun nerde olursa olsun özellikle böylesi yüksek torklu ve ağır kasalı araçlarda baskıya müthiş zarar verebilir benim asıl öğrenmek istediğim bu bi hastalık mı bizi yolda bırakır mı araca ne gibi zararı var bize masraf çıkarır mı asıl öğrenmek istediğim bu. Şuan kullandığım binek aracımı gayet titiz kullanan hatta ayağımı debriyaja basmayı bırakın dururken debriyajın üstüne bile mümkün mertebe koymamaya özen gösteren biriyim bu şekilde kullandığım takdirde de bu sorunla karşılabilir miyim tekrar teşekkürler...