l200 otomatik vites için tavsiyeler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan keşifrehberi.com Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,563

keşifrehberi.com

Yeni Üye
merhaba l200 almak istiyorum ancak otomatik vites buldum bir tane, araç hakkında tecrübesi olan arkadaşlardan görüşlerini alabilirmiyim

Etiketler
Ynt: l200 otomatik vites için tavsiyeler

Otomatik vites iyidir hem arazide sorunsuzdur hem de yolda ve trafikte kullanim kolyaligi saglar. 2 sene otomatik L200 kullandim hicbir sorunla karsilasmadim

yakıt konusunda bilgi verebilirmisiniz, ben manuel kullandım 9,5 lt ortalama şehir içi yakıyordu, otomatik ne kadar yakar acaba

belirgin bir fark hissedeceğinizi sanmam. Benim aracım eski kasaydı, o yüzden vereceğim bilgi yanıltıcı olabilir.

belki 2 litre fazla yakar ama buna kesinlikle değer. emin olabilirsiniz...

Selamlar

aracı alalı 5 gün oldu.
2006 model toyota corolla full otomatik kullanıyordum. yakıt konusuna bir şey demiycem cünki 100 liralık mazot koydum. 90 - 100 km. yol yaptım yol bilgisayarına göre 245 km daha yapabiliyorum. (kesin ölçüm değerleri değil bunlar )
benzinli corolla için bu olay hayal.
konfor ve kullanım rahatlığı çok daha iyi donanım daha fazla deri koltuk ön koltuklar ısıtmalı sunroof arka cam acılıyor vs.
araziye gelince daha denemedim. genelde kontak anahtarını hemen çeviriyorum benzinli gibi vs. tam alışamadım.
eskiden trafikten kaçardım sıkılırdım şimdi trafiğe çıkmak için bahane arıyorum. eskiden yolda beni tedirgin eden minibüs ve otobüsler yol vermeye başladı. ;D
trafikteki görüntüsü ölçülü ve agresif.
arka koltuk ön koltuk aralığı corolla dan daha fazla geniş ve rahat çocuklar da rahat ediyor arkada.
otomatik vites tepkilerde ve hızlanmada çok güzel zaten binek otomobil gibi kullanıyorum.
yani tavsiye ediyorum.

saygılar.

ben 4*2 otomatik L200 ümle 9.5 - 10 litre yakıorum ... sürekli olarak kadıköy-yenibosna arasında trafik-cruise karışık kullanımda...

unutmadan ekleyim aracım 275-85-16 Bridgestone dueller lar var :smiley:

Araç şehir içinde çok yakıyor.. ama sehirler arası yada uzun mesafede her arac gibi basmazsan çok yakmıyor.. aracın göstergesindeki yol bilgisayarındaki bilgi genel olarak doğrudur... şöyle bir bilgi vereyim.. 60-80 km arası 8-9 lt yakıyor.. 0-60 arası 12 lt yakıyor.. 80 100 arası 10- 11 lt yakıyor 110-170 arası 14lt yakıyor.. ama şu var ki, inanılmaz rahat bir araçtır.. bende 2008 modeli var ve rahatlık diyorum..

öncelikle yanıt veren arkadaşlara teşekkür ederim, ben 2007 model düz vitesini kullanmıştım,(yakın zamanda sattım ancak sattım satalı doğru düzgün uyku uyuyamıyorum) yakıtı gaza bastığınız oranda artıyor 180km hızla giderken 14lt yakıyor hakketten sanırım otomatik vitesde aynı performansı ve yakıtı yakacak, bu arada araçta anlaştım kaporasını verdim hafta sonuna kadar alırım büyük ihtimal, alınca arkasına kabin yaptırmayı düşünüyorum, ankarada bilindik kaliteli ve ucuz :smiley:)))))))))) usta bulabilirmiyim?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR