L200 Perte Çıktı. Tekrar L200 alıcaz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alikerem Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,569

alikerem

Kamp I
Yer
ANKARA
Web
www.performancebilisim.com
Herkese merhabalar eniştemin geçirdiği kaza sonucu l200 ümüz pert e cıktı 2008 model 4x2 ydi
Giresuna giderken çoruma gelmeden bir yabancı plakalı araç tarafından sıkıştırılarak kamyona çarpıp orta refüje yan yatmış aracın sağ tarafı komple yokmuş sol arka kapı 2 ye katlanmış araç çorum servisine götürülmüş Araçda 4 kişi vardı 2 sinde(önde oturanlar)da birşey yok arkada oturan 1 mühendisin kafası yarılmış dikiş atıp yollamışlar, diğer mühendisde araçdan fırlamış her yerinde çizikler var aracın altından cıkarmıslar hatta ölü diye ama Allah'ın sevgili kuluymuş fazla birşey olmadan atlatmışlar eksper tanıdığımızla babam bugün servise gitti araçda 18 milyar masraf varmıs bu nedenle pert e cıkartmıslar. Kasko 27000 TL değer vermiş. Araç tamamen iptal oldu verilmiş sadakaları varmış çok büyük bir kaza atlatmışlar.

Bu nedenlerden dolayıda tekrar bir l200 4x2 alıcaz tanıdığınız bildiğiniz satılık l200 varsa söylerseniz çok memnun olurum

Herkese teşekkürler

Etiketler
Ynt: L200 Perte Çıktı. Tekrar L200 alıcaz

Gecmiş olsun kimseye bir şey olmaması sevindirici

bende giresunluyum tekrar geçmiş olsun perte çıkan l200ne oldu motoru lazım olabilir..

reis28' Alıntı:
Gecmiş olsun kimseye bir şey olmaması sevindirici

hasanfb' Alıntı:
Geçmiş olsun...

çok saolun

cj5 ci' Alıntı:
önemli deil hemşerim ya siz giresunlumusunuz..

yok giresun değil :smiley: biz erzurumlu enişte trabzonlu :D eniştem orman mühendisi giresunlu mühendisler felan baya var :D tanıdık

slmlr bende l200 aracımla kaza yaptım şükür kimseye birşey olmadı. yazdıklarını okudum kasko 27000 tl çok düşük vermiş bende bekliyorum bakalım nekadar geri ödeme yapacak aracımda servisin çıkardığı masraf 35000 tl herşey sonuçlansın tabiki tekrar L200 alınır. kasko geri ödemede sorun çıkartıyormu ve işin sonuçlanması nekadar zaman alıyor yardımcı olursanız sevinirim.
Not:Bu aracı kullanmayıp vergisi ve yakıtına laf edenler mesajı alırlar herhalde L200 ler kazalarda görevlerini yaptılar ve yolcularını korudular ben böyle düşünüyorum ;)

SAKARYA' Alıntı:
slmlr bende l200 aracımla kaza yaptım şükür kimseye birşey olmadı. yazdıklarını okudum kasko 27000 tl çok düşük vermiş bende bekliyorum bakalım nekadar geri ödeme yapacak aracımda servisin çıkardığı masraf 35000 tl herşey sonuçlansın tabiki tekrar L200 alınır. kasko geri ödemede sorun çıkartıyormu ve işin sonuçlanması nekadar zaman alıyor yardımcı olursanız sevinirim.
Not:Bu aracı kullanmayıp vergisi ve yakıtına laf edenler mesajı alırlar herhalde L200 ler kazalarda görevlerini yaptılar ve yolcularını korudular ben böyle düşünüyorum ;)

Selam ÖNCELİKLE ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.

Şimdi bizim işlem en sonunda şöyle oldu araç yapıldı (15000 tl masraf) yalnız içine su alıyordu herşey yan sana yi idi kapılar ayarsız oldu camlar ayarsız oldu. vs vs ustada sigortadan parayı alabilmek için aracı kendi aldı. Usta işi baya bi karıstırmıstı zaten en sonunda kendi aldı yoksa ne para alacaktı nede servisliği kalacaktı.
Kasko aracı yaptıralımmı yaptırmayalımmı arasında cok sorun olustu araç pertti bizim ama yaptırdılar sonuc araç düzen tutmadı zaten.
İşlem cok uzun sürmez tahminim. Parayı almada sorun olusabilir bazıları uzun sürede veriyormus öyle duymustum.

L200 e laf edenler bu araç hakkında 0 bilgisi olanlar hangi araç pert haline gelince için de bulunanlara zarar vermiyor :smiley:
L200 E LAF YOK yapmıs japon lar :D

teşekkürler bizde kaskodan gelecek cevabı bekliyoruz toplamda servisin çıkardığı masraf 35000 tl kasko sonuçlandırsın hemen bir l200 bakmaya başlayacağız.

SAKARYA' Alıntı:
teşekkürler bizde kaskodan gelecek cevabı bekliyoruz toplamda servisin çıkardığı masraf 35000 tl kasko sonuçlandırsın hemen bir l200 bakmaya başlayacağız.

İLLE DE L200 :D :D

fotosu yokmu aracın 35000 tl masraf olduguna göre araç tamamen iptal sanırım :smiley: bir de hangi servis de hangi il :smiley:

Selamlar

Geçmiş olsun Allahtan yaralılar için acil şifalar dilerim.

Pert olayı için de dikkatli ol sigorta şirketleri parayı az ödemek için her şeyi yapıyor.
Eger seninkiyle aynı marka ve model araç,- sahibinden.com -araba.com - arabam.com - dod.com da Kaskonun size ödeyeceği fiattan daha fazlaya satılıyorsa size teklif edilen ödemeye itiraz edip o sitelerdeki satış fiatlarını örnek gösteriyorsunuz ( web sayfasanı yazdırmak şeklinde ) ve kasko size daha fazla ödeme yapabiliyor. Kasko çokta ısrar ederse o zaman kendi aracımı yaptırmak istiyorum buyrun parayı ödeyin deyin.
Allah cümlemizi kazadan beladan korusun.

saygılar.

Fantastic Light' Alıntı:
Geçmiş olaun kardeşim, Allah beterinden saklasın ..

Saolasın Abicim AMİN CÜMLEMİZİ BÜTÜN MÜSLÜMANLARI AMİN.

Emwayyes' Alıntı:
Geçmiş olsunnn.
SAOLUN

[table][tr][td]BOZO' Alıntı:
Selamlar

Geçmiş olsun Allahtan yaralılar için acil şifalar dilerim.

Pert olayı için de dikkatli ol sigorta şirketleri parayı az ödemek için her şeyi yapıyor.
Eger seninkiyle aynı marka ve model araç,- sahibinden.com -araba.com - arabam.com - dod.com da Kaskonun size ödeyeceği fiattan daha fazlaya satılıyorsa size teklif edilen ödemeye itiraz edip o sitelerdeki satış fiatlarını örnek gösteriyorsunuz ( web sayfasanı yazdırmak şeklinde ) ve kasko size daha fazla ödeme yapabiliyor. Kasko çokta ısrar ederse o zaman kendi aracımı yaptırmak istiyorum buyrun parayı ödeyin deyin.
Allah cümlemizi kazadan beladan korusun.

saygılar.
AYNEN KATILIYORUM.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Geri