Pajero için yazmışlar, l200 için aşağı yukarı aynıdır tahminen: http://pajero.myfreeforum.org/archive/glow-relay-problems__o_t__t_115.html şöyle diyor:
Olası sorunlar
1. Isıtma bujisi yanmış olabilir
2. Dağıtım noktası ya da bujilerde temassızlık.
3. Kaynak/Batarya? (aslında burda ana dağıtım noktasını kastediyor büyük ihtimal aküyü değil) ile buji rölesi arasındaki sigorta bağlantısı gitmiş olablir
4. Motor sıcaklık sensörü bozuk ya da temassızlık yapıyor olabilir.
5. Yanlış tip buji takılmış olabilir (6v, 11v ve 12v çeşitleri varmış)
Isıtma buji devresi nasıl test edilir:
Dağıtım noktasını ve o civardaki ısıtma bujisi bağlantılarını gözle kontrol edin. Çıkarıp temizleyin.
Elektriksel test için krokodil uçlu 12v test lambası kullanın. Dağıtma noktası ve blok arasını kontrol edin (test lambasını bu ikisi arasına bağlayın demek istiyor büyük ihtimal), motor soğukken çalıştırıldığında birkaç saniyeliğine parlak bir ışık görmelisiniz. (burda sanırım blok dediği şey motor bloğu oluyor, herhalde bujiler akünün negatif terminaline giden hattı oradan alıyorlar, belli olmaz nedir ne değildir bakmak lazım)
Motor çalıştıktan sonra sonra test lambası birkaç defa yanıp sönmeli
Isıtma bujisi testi
Dağıtım noktasını bujilerden söküp, test lambasının krokodil ucunu ısıtma bujisine ötekini pozitif akü terminaline bağlayın
Eğer lamba yanarsa sorun yok, diğer bujiler için devam edin.
Lamba tüm bujiler için tam parlaklığında yanmalı..
Dikkat ederseniz voltmetre gibi elektriksel yük bindirmeyen bir aletle değil 12v luk test lambası gibi biraz elektiriğe ihtiyaç duyan birşeyle yapıyor bu test. Hassas bir ohmmetre (direnç ölçer) olsa bu kadar zahmete girmeden onunla da sonuç alınabilir bir ihtimal ama işin içindeki sorun teşkil etme ihtimali olan direnç değerleri küçük olunca o iş biraz yaş.
Benden bu kadar. Testi kendisi yapmaya karar veren arabayı bozma riskini de almış olur, konuyla alakamız yoktur, yazı tamamen bilgi amaçlıdır
Bu arada yukarıda geçen motor sıcaklık sensörü bozuk olabilir konusuna OBD cihazından bakılabiliyor çünkü sensör değeri orda gözüküyor kaç dereceyse. motor soğuk olduğu halde sıcak gösteriyorsa problem ondandır.