L200 Tool Box veya Secure Box

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Caspian Tiger Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,506

Caspian Tiger

Kamp I
Arkadaşlar merhaba,
internette epey araştırdım ama bu ürünleri satan yerli bir firma bulamadım, tavsiye edebileceğiniz marka / firma mevcut mu? Teşekkürler...

[imgzoom]http://www.proppa.com/ekmps/shops/weaver/images/maxbox-tool-box-phantom-gull-wing-l200-mk6-1110-p.jpg[/imgzoom]

Etiketler

Ynt: L200 Tool Box veya Secure Box

elimde kalmadi yalniz arzu edrseniz haftaya yuklenecek araca yukletip sonraki haftada teslim edebilirim
selamlar

İyi Günler,

Bende kamyonetimin açık kasası için toolbox arıyorum.
www.pickart.com.tr adresi kapanmış, başka bir firma var mı acaba?

Üye “safariturkey”’in iletişim bilgilerine nasıl ulaşabilirim?

Şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

• TOOLBOX 2.pdf
    124.9 KB · Görüntüleme: 151

slmlr aynı firma pikap adı altında hizmet veriyor. adrese aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
www.pikap.com.tr

slm tekrar ihtiyacı olan arkadaşlar için bu firmada aracıma starbox taktırdım 5 dakika önce arayıp toolbox hakkında bilgi aldım ellerinde 1 adet var normalde 700 +KDV fiyat veriyorlarr. ihtiyacı olan arkadaşlar aradıklarında Pınar hanımla görüşüp İstanbuldan Uğur 600 +kdv olduğunu söyledi derlerse sorun çıkmaz ;) son fiyat dediler ama bunun üzerindende pazarlık yapabilirsiniz belki.

slm lar banada bu üründen lazım aracım 2011 toyota hılux 4x4 nerden temin edebiliriz....saygılar

ikea pikapımızın herşeyiiii ;D

çok çakma oldu biliyorum ama ikeadan gidip büyük boy siyah plastik kutu aldım kapaklı.onuda kasaya çift taraflı bantla yapıştırdım ;D. tamam kilit milit yok içinde bişi bırakmıyorum geceleri ama bi yerden bi yere giderken özellikikle kumlu arazide içine gram toz kaçmıyor. yağmurdada denedim gayet kuru kaldı. aklınızda bulunsun :D

parsbrujah' Alıntı:
ikea pikapımızın herşeyiiii ;D

çok çakma oldu biliyorum ama ikeadan gidip büyük boy siyah plastik kutu aldım kapaklı.onuda kasaya çift taraflı bantla yapıştırdım ;D. tamam kilit milit yok içinde bişi bırakmıyorum geceleri ama bi yerden bi yere giderken özellikikle kumlu arazide içine gram toz kaçmıyor. yağmurdada denedim gayet kuru kaldı. aklınızda bulunsun :D
Resim varmı acaba iyi fikir gibi geldi

Uğur Bey, bilgiler için teşekkürler.

Erhan Bey, bende bir ara plastik bir kutu düşündüm ama her gece onu eve taşımak zor geldi. İlk yardım malzemeleri, tamir ve ıvır zıvır malzemeleri de bayağı ağır oluyor. Kilitsiz bırakırsamda herhalde birkaç günden fazla yaşamaz.. :smiley:

Haklısınız aslında çokta güvenli değil :smiley: patex kırmız çift taraflı bant ile kaplamalı suntaya,suntayıda aynı bantla kasaya yapıştırdım. (yapıştırma yüzeyi genişlesin diye kullandım kutunun ayakları üstüne değilde tabanına yapıştırdım) içinde sürekli değerli eşya bırakmıyorum. Kasayı ileride camlı kabinle kapatmayı düşünmeseydim 2-3 milimlik sac'dan menteşeli,kilitli bir kutu hazırlayıp koyabilirdim. Birde kasanın tabanını delmek gerekirdi o iş için birazda o yüzden vazgeçtim.

İkea'nın sayfasından kutunun beyaz ve şeffaf olanının resmini buldum. Bendeki siyah ve şeffaf değil. Kutunun tekerlekli ayaklarıda var,kasayı kapattıktan sonra kocaman bir bağaj olucak ve tekerlekleri ile ileri geri çekerek aynı kutu yine işe yarar diye düşünüyorum. Kutu 40 lira kapağı 10 lira birde 4 adet klipsi var kapağı sabitlemek için o sanırsam 2-3 lira bişiydi.

Kasadakinin resmini yarın çeker buraya eklerim.

PE182698.jpg

slmlr fiyatın yüksek olduğunu düşünenler ve alternatif çözüm arayanlar için yapı marketlerde 40 ila 100 tl arasında fiyatları olan kilitli alet çantaları var bunları araçların kasalarında tekerleklerin çıkıntılarının arasına yerleştirerek sabitleyebilirler çokta güzel duruyor. örnek olarak aşağıdaki linkte mevcut ürün veya benzerleri kullanılabilir ölçülerin uyması şartıyla tabi.
http://www.hirdavat.com/Takim-Dolap-Canta-Stanley-194-859-Metal-Kilitli-Takim-Cantasi-25.html
http://www.ensarshop.com/urun/stanley-1-92-258-profesyonel-takim-cantasi-26-65-cm.aspx
http://www.arimanshop.com/STANLEY-26200-1-92836-TAKIM-CANTASI-METAL,PR-887.html

ben linkteki üründen 2 tane sağa ve sola lastik ile sabitledim, gereğinde çıkarıyorum.

http://www.onlinehirdavatci.com/?urun-2580-STANLEY-1-92-703-TEKERLEKLi-TAKIM-CANTASI.html

Elimizde tırlarda kullanılan takım/erzak dolapları var. Hem ithal hem yerli. Değişik ölçülerde. Yalnız bu ilk resimdeki gibi tam oraya oturmaz kutu şeklinde.
www.nevpa.com.tr adresinden görebilirsiniz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR