L2OO Yeni Tasarım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bull Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 90
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,445
Ynt: L2OO Yeni Tasarım

Ne marka koydun amortisor bendede sıkıntı var

Etiketler

valla markasını bilmiyorum.amortisorü söküp tek tek aradım,en sonunda sanırım tofaş kartal amortisörü onu taktım biraz daha uzun şimdi hiç vuruntu yok.yaklaşık 8 aydır kullanıyorumartikilasyonda kaldığım durumlarda oldu,ağır koşullarda kullandığımda bir problem yaşamadım.cok da ucuza aldım 2 tanesini 50 tl ye.hızda kasislere girdiğimde savrulma olayıda sanki kartal amotisörleri ile azaldı.sonuçta 50 tl .

Selam,

Benim ustam hem ön, hemde arkaları amortisör ile yükseltti ve hiçbiryerde vuruntu yapmıyor. (Amortisörleri özel yaptırdı gazlı.)

Mükemmel görünüyor ,Maşallah. Birde vinç ayarlarsanız autoshowa katılır bu araç.

İşte budur süper olmuş renk çok güzel yakışmış tampon desem öyle süper olmuş emeği geçen herkesin eline, yüreğine, emeğine sağlık. Bu arada ön plaka nerede

Renk olarak TÜRKİYE de teksiniz sanırım

MAŞALLAH çok güzel olmuş.

Abartmak gibi olmasın L200 arasında gördügün en iyi tasarımlardan biri tebrikler elinize sağlık...

beğendiğinize sevindim renk benimde çok hoşuma gitti baktıkça içime enerji veriyor ama ilk gün alışmam zor oldu ;D

bull' Alıntı:
beğendiğinize sevindim renk benimde çok hoşuma gitti baktıkça içime enerji veriyor ama ilk gün alışmam zor oldu ;D

Renk cidden süper olmuş. Gri renkden bir den canlı bir Turuncuya geçince alışımı zor olmuştur baya Bu araç benimmi felan diye

Bu arada kaplama nın fiyatı ne oldu ? Birde arac'ın rengi gri idi herhangi bir çevirmede sıkıntı olma durumu varmı yada ruhsata işletiliyormu felan ?

yine söyleyim çok güzel araç oldu MAŞALLAH ALLAH kaza bela vermesin. Güle güle binin. HAYIRLI UĞUR OLSUN

alikerem arkadasım sana aynen katılıyorum ALLAH kaza bela vermesin. bir renk bu kadar mı yakışır arabaya