KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Henüz 18 yaşında olsam da cebimde 5 liradan fazla olmasa da birgün ben de aracımla birlikte gezenbilir üyesi olurum inşallah ve bugün l200 hilux düşlerimi silip attı. Aracınızın güzel olduğunu söylemeye gerek yoktur herhalde Allah kaza bela vermesin çamurunuz bol farınız açık olsun.
Henüz 18 yaşında olsam da cebimde 5 liradan fazla olmasa da birgün ben de aracımla birlikte gezenbilir üyesi olurum inşallah ve bugün l200 hilux düşlerimi silip attı. Aracınızın güzel olduğunu söylemeye gerek yoktur herhalde Allah kaza bela vermesin çamurunuz bol farınız açık olsun.
Tarık Bey Mitsubishi size 5 senede 1 değil her sene yeni L200 verse yeridir. Sizin bu araç benim kafamda zaten var olan L200 alma isteğimi perçinledi ve bugün nihayet emelime kavuştum. 8-10 senelik araç alana kadar 1-2 senede imkanlar ölçüsünde yapıp 8-10 sene bineceğim bir araç olsun diyerek sıfır aldım. Şimdi geriye aracı sizinkine benzetmek kaldı sanırım siz bu işi meslek olarakta yapıyorsunuz. Turuncu renk dışında aracımı sizinkine benzetmek (snorkel-yükseltme-lastik-vinç-tampon, vb.) acaba ne kadara mal olur yaklaşık olarak. Şimdiden teşekkür eder, tüm arkadaşlara kazasız bol çamurlu günler dilerim.
İnşallah abi her şeyin hayırlısı olsun hepimizin hayırlı dilekleri kabul olsun. Bence mitsubishi bu aracı satmak için bu başlığı okutsa baştan sona, hiçbir alıcı bu sınıfta başka pick up düşünmez ;D