Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lada Niva'cılar İzmir'de ; Kamp - Off Road Etkinliği (29 - 30 Mayıs 2010)
İtalyan Çukurundan bende geçtim(tırsarak ).Videolar mevcut fakat becerebilirsem video ekleyeceğim.Çok video çektim ama süreleri uzun.Herkese çok teşekkürler.Bir daha ki sefere kesinlikle yatılı gelicem.Hepiniz çok iyi ve süpersiniz.Teşekkürler.
Bu da benim zincirli tavşan..Çukuru geçtikten sonra asfalta doğru kaçar halde ;D Yalnız ne hikmetse önümde de Ercan Bey var ;D ;D
[attachment=1]
Diğer arkadaşların da fotolaraını sabırsızlıkla bekliyorum.şu anda muhtemelen yorgunluktan ya uyuyorlardır ya da sazlı sözlü eğlenceye devam..Döndüm ama aklım orda kaldı.Gece yapılacak olan geçişleri çok merak ettim..
[attachment=1]
Hepiniz çok iyi ve süper insanlarsınız.Kampta fazla kalamasamda sizleri tanıdığım için çok mutluyum.Yeni aktiviteyi iple çekiyorum.Bu sefer yatılı kalıcam.Herşey çok güzeldi.Teşekkürler.
Nasıl aksiyon süper..ötesi..size bir anımı anlatayım kamptan..gece tekrar gittik piste benim elimde rakı bardağı izliyorum muhabbet güzel kafa güzel insanlar güzel..biri battı doğal bi durum..Serhan bana abi halatı tut toplayalım dedi ..o arada araç çıkmak için patinaj çamur atıyor ama bana gelmediğini biliyorum ..neyse bende tmm Serhan dedim rakıyı fondip yaptım sonra ağzıma çatur çutur bir şeyler geldi meğer çamur karanlıkta bardağıma girmiş bende içtim..Off road rakı ) güzeldi..
Evet gelmeyenler çok şey kaçırdı..ben landçılarla ladacıların çekişmelerine sahit oldum..şaseli şasesiz gibi çok güzeldi..Ama bu oluşumda emeği geçen herkese teşekkürler..