Lafuma Summertime 2/3 Çadır İzlenimi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sinekahve Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,416

sinekahve

Yeni Üye
Yer
trabzon
merhaba
uzun araştırmalar sonucunda fiyat performans bakımından en uygun bulduğum lafuma summertime 2/3 çadırı bugün aldım
dsc02779bcd.jpg

ve yeni çadıra kavuşmanın heyecanı ile evimin salonuna kurdum.
dsc02759d.jpg

aslında kurma amacım birazda çadırı kontrol etmeyi istememdir. sonra 3 ay sonra çadırı açıp haydaaa nerde kazıklar. poller nerede dememek için yeni alınan bir çadırı test amaçlı kurmak lazım.
dsc02746z.jpg

çadır trabzonda , 500 tl üstü alışveriş yaptığınızda yüzde elli indirim yapan bir outdoor dükkanından alındı şöyleki alışverişim 500 tlyi geçtiği için çadır bana 85 tl ye maloldu http://www.adrenalin.com.tr/productdetails.asp?ProductTypeID=240# adrenalinde 138 e satılan (ki nette daha uygunu yok) çadıra bu sayede 53 tl daha ucuza sahip oldum. çadırdan birkaçtane daha var ne alırsan al 500 ü geçersen 250 veriyorsun. trabzona yakın olan varsa bu fırsatı kaçırmasın.(arda avcı evi). umarım reklama girmez. ama fırsat bu kaçırmamak lazım.
dsc02764c.jpg

çadırı üstteki hale getirmek iki dakika bile sürmüyor
dsc02791y.jpg

dsc02771vqe.jpg

çadırın iki yanında havalandırma pencereleri mevcut
dsc02795d.jpg

tavana lamba asanilirsiniz birde tavan filesi var onuda takıp kullanabilirsiniz
dsc02777o.jpg

gerdirmeler fena değil
dsc02751usb.jpg

çadır amatör kullanım için gayet iyi gibi ... kurması çok basit gerçektende dakika tuttum 8 dakikamı aldı bu da ilk kurmam. içi iki kişi için ne eksik ne fazla. tam. çadırım bir kötülüğü 4.3 kg. ama araba ile seyahat ettiğim için sorun teşkil etmiyor.
dsc02786g.jpg

çadırın iç iki yanında cepler var
dsc02742r.jpg

fiber poller ikisi çadır biri ön tente(bagaj) için
dsc02774try.jpg

dsc02801.jpg

15 adet kazık
dsc02753y.jpg

dsc02767u.jpg

kapı
dsc02785k.jpg

diğer cep
dsc02793lfy.jpg

tavan filesi
dsc02789w.jpg

çadır içi arka havalandırma

Etiketler
Ynt: lafuma summertime 2/3 çadır izlenimi

Merhaba,
Ben de aynısını Adrenalin' in web sitesinden online almıştım.
Kurlumu çok kolay ve yaz için ideal. Tek başıma 10 dk kurabiliyorum.
Fakat sabitleme demirleri çok çabuk yamuluyor. Kuzenim, demirden sivri uçlularını yaptı çadırlarımız için. Şimdi çok daha kolay oluyor.
Güle güle kullanın :smiley:

Güzel değerlendirme olmuş. Lafuma'nın çadırları fiyat/performans açısından gayet iyiler. 85 tl'de oldukça uygun. Çadır hafiften eşek ölüsü kıvamında olsa da aracla seyahat eden ve aracın yakınına çadır kuranlar için ideal gözüküyor. Güle güle kullanın.

Çok güzel bir ürün değerlendirmesi olmuş, gerçekten elinize sağlık.
Summertime modellerinin yerini bu sene benzer fakat farklı isimli bir model alıyor olacak, şu anda 138 TL olan fiyatları da yeni sezon ürünlerinin gelmesi ile birlikte artacak bu yüzden almaya niyeti olanlar var ise bu aralar uygun zaman olacaktır.

Outdoor sektörü genel olarak dövizdeki artışı fiyatlara az yansıtan sektörlerden oldu fakat Nisan ayı içerisinde yeni döviz kurları ile ürünler geldikçe fiyatlarda TL bazında %20-30 arası artışlar olacaktır. (şu anda TL fiyatlı tüm ürünler için tüm outdoor mağazalarında) İhtiyacınız belli ise yeni ürünler gelip yeni TL fiyat listeleri geçerlilik kazanmadan alışveriş yapmak akıllıca olacaktır.

4 yıl önce 2 tane almıştık klüp çadırı olmasına ve çoğu acemi bir çok kişi tarafından kullanılmasına rağmen hala çalışıyor sert kış koşulları hariç kesinlikle verilen paraya alınabilecek en iyi ürün yağmurda beklenenden çok daha performanslı. yeni başlayacaklar için bu paraya bu ürün iyidir. tavsiye edilir. tek eksik yönü öndeki bagajda fermuarın ortadan olması. fermuarı diğer çadırlarda olduğu gibi yaparlar süper olurdu. sonraki modellerde belki düzeltirler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,933
Kaydolan Son Üyemiz
ayvaz06

Çevrimiçi üyeler

Geri