KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Emirgan Parkı'nda Erguvan renkli otobüslerin hizmete girmesi nedeniyle yapılan açılış töreninde İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile birlikteydik Bu görseller de bizden olsun Ferhat bey
Nermin hanım,bu mesajı ben üstüme aldım(Ömer-Enver benzerliğinden) .Öncelikle her seferinde bu panodan yaptığınız nazik davetler için size teşekkürlerimizi iletmek isterim.Tuzla davetine gelince,eşim başarılı bir kalp ameliyatı geçiren yakınına refakat hizmeti verdiğinden,nöbeti o güne rastlarmı bilemiyoruz,zira spontane gelişiyor.Katılabilmek en azından sizlerle bir arada olabilmek adına bile güzel olur.Gelemezsek şimdiden iyi dinletiler.
evet sizin adınız yerine ömer bey yazmışım. anlayışınız için teşekkür ederim. hasta yakınınızda inşallah kısa zamanda sağlığına kavuşur. bizde uygun olduğunda sizlerle vakit geçirmeyi arzu ederiz . yolunuz düşerse maltepe de işyerimizede bekleriz
Pazar sabah denedik ama parka giremedik. Kahvaltılık malzemeleri de Küheylan'a yükleyip gittik. Sabah saat 8:45'de sahilden parka ayrılan yola gelince, giriş kuyruğuna takıldık. Ben dönelim geç kaldık dedim ama kabin amirim deneyelim dedi. Bize 2 araç kala kapıları kapadılar. İçeride yer açılınca alacaklarmış. Bu sefer dönüp Maltepe sahilinde kahvaltımızı yaptık.
Emirgan için bu dönem saat 8'de parkın kapısında hazır olmak lazım.
İspark, festival boyunca 2 saate kadar 10TL, 4 saate kadar 20TL, ve günboyu 40TL ücret alyor.