merhaba....
arkadaşlar dün başıma gelen olayı sizinle paylaşmak istedim. Elazığda yani yaşadığım memlektte sağlık bakanlığının ambulansları vardı uzun zamandır takip ediyordum. ihalesi dündü. çok uzun zamandır tek hayalim bi land alabilmekti ve bunun için birikim yapıyorum kendi çapımda. 3.000 liradan teklife çıktı ve 3-4 tanesi çok temizdi araçların. bende bana 4 liraya felan malolur daha sonrada param oldukça sağını solunu toplayacaktım. İnsanlar alanya - ankaradan gelip aldılar ama ben burda alamadım
gerçekten moralim çok bozuldu halen kendime gelemedim içime oturdu. asıl içime oturan insanların bu kadar adileşmesi gelin anlaşalım dediler - tabiki dedim bende ama ben yanlış anlamışım tabiki
ben hani aramızda araçları paylaşacaz kimse kimsenin aracına girmeyecek diye düşündüm (tabiki insanlık için) ama öyle değilmiş ortaya para bırakılacakmış almak isteyenler yani benle başka bi kullanıcı arkadaş daha oda antalyadan gelmişti sadece ikimiz. gerçekten çok iğrençti hele bi ikitane daha adam vardıki onlar teminat bile yatırmamışlar avantamızı verin yokta gireriz ihaleye diyorlardı tabi üstü kapalı şöyle bir baktım insan olamazlardı bunlar. sonuçta ticaretinde bir şerefi vardır ama bu adamlar onu bile yapamıyorlardı. neyse fazla uzatmayayım tabiki alamadık bize yedirmediler.
dışarıdan bu fiyatlara bir land almam hayal ancak zaten.
arkadaşlar uzun bir süre bu siteye giremeyecem sanırım. çünkü girdikçe gerçekten çok moralim bozuluyor. ama çok güzel bir siteydi yapan arkadaşlara çok teşekkür ederim.
arkadaşlar dün başıma gelen olayı sizinle paylaşmak istedim. Elazığda yani yaşadığım memlektte sağlık bakanlığının ambulansları vardı uzun zamandır takip ediyordum. ihalesi dündü. çok uzun zamandır tek hayalim bi land alabilmekti ve bunun için birikim yapıyorum kendi çapımda. 3.000 liradan teklife çıktı ve 3-4 tanesi çok temizdi araçların. bende bana 4 liraya felan malolur daha sonrada param oldukça sağını solunu toplayacaktım. İnsanlar alanya - ankaradan gelip aldılar ama ben burda alamadım
arkadaşlar uzun bir süre bu siteye giremeyecem sanırım. çünkü girdikçe gerçekten çok moralim bozuluyor. ama çok güzel bir siteydi yapan arkadaşlara çok teşekkür ederim.