LAND C R U I S E R LC 76 LX 10 Bilen Varmı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tekkral Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,487

Tekkral

Kamp I
Yer
Fatsa
Web
www.teknolojikrali.com
Bu aksam malum trafik bayram nedeyniyle burdada masAllahı vardı.Acayiptir iki tır peşpeşe Toyota Land Cruiser larla dolu önde bi tane model vardı iksindede önde alt kısmın da cok hosuma gitti arac.Hatta Toyota simgesini görmesem defender bu derdim o derece ineternetten arastırdım biraz 2012 model galiba arac tam da demin olmamakla beraber asagıdaki resimlerdeki araç galiba bilgili biri aydınlatabilir mi acaba bu konuda :smiley: Bu arada netten bulduklarımda da gördügüm aractada Snorkel vardı aynen böle :smiley:

7155226334_5e8c47ab20_z.jpg

7155227376_7006db4d3a_z.jpg

7158611438_05c47816b4_z.jpg

7155226128_9c85e5c438_z.jpg

İçini malesef görebilme fırsatım olmadı :D o sırada az bişi acıldı yol tırın önüne makas atıp biraz ilerledik yapcak bişi yoktu :D

http://www.sulit.com.ph/index.php/view+classifieds/id/5490795/2012+LAND+CRUISER+LC76+LX+10#imageGallery aracın resimlerini buldugum yer

Etiketler
Ynt: LAND C R U I S E R LC 76 LX 10 Bilen Varmı

Bak şimdi olmamış... Bunlar görülürde Tır ı şıkıtırıp bir iki tane düşürmek daha mantıklı. :D Yada trafik sıkıştığı anda tırcıya nereye götürdüğünü sorsa idin iyi olurdu veya gasp etsen tırı.. ;D ;D ;D
Rusyada bende gördüm aynından..

07gokhanlc' Alıntı:
Bak şimdi olmamış... Bunlar görülürde Tır ı şıkıtırıp bir iki tane düşürmek daha mantıklı. :D Yada trafik sıkıştığı anda tırcıya nereye götürdüğünü sorsa idin iyi olurdu veya gasp etsen tırı.. ;D ;D ;D
Rusyada bende gördüm aynından..

Aklımdan neler geçti abi bi bilsen :D :D :D deee cok kötü yerdeydi bee 2 katlı full toyota dolu arkada prado flan vardı emme bunu gürünce bizim digerlerini gözümüz görmediki :D Bunu da öle bi yere koymuslar ki en öne bide alt katına koymuslar tırın ayıp yaa :D

Avatar resmimde bulunan aracımın 1980 li yıllarından beri halen üretimi devam eden yeni nesil makyajlı modelleri. Halen en çok tutulan ve satılan kasası. Seri olarak 70 serisi ailesinden, uzunluk ve motor değerlerine göre yeni kodları. Getirtmek isterseniz vergi sistemimizden dolayı 100.000 doların üstünde zira çoğu ülkemizde satılan VX200 motoruna sahip V8 Turbo diesel :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.