YOk abicim iki sefer bana saglam girdi o avans işinden başlamadan isteyen arkadaşlar paranin hepsini gonderecek. ben uretecek arkadaşlara kaparo gonderecem. iş bitiminde paralarinin tamamini bu arada mallar sahiplerine yada bana ulaşmiş olacak o zaman para gidecek.
YOk abicim iki sefer bana saglam girdi o avans işinden başlamadan isteyen arkadaşlar paranin hepsini gonderecek. ben uretecek arkadaşlara kaparo gonderecem. iş bitiminde paralarinin tamamini bu arada mallar sahiplerine yada bana ulaşmiş olacak o zaman para gidecek.
Mücahit Bey emeğiniz için teşekkürler.
Anladığım kadarıyla, listeye kendimiz ekleme yapamıyoruz. Toyota kullanıcısıyım, listeye beni de eklerseniz sevinirim, numara önemli değil. Kolay gelsin
Selamlar.
Müco en güzeli banka hesabına paraları depo ettikten sonra siparişi verirsin. (tabiki birde tarih koy siparişlerin uzamaması için) Bu kadar uğraştın üzülürsün diye korkarım.
Arkadaşlar onceki listeyi guncelledim.
riza abi olay p.tesi netleşir eft leri isticem. zaten mali kesmeye başladigim an yarisini alirim diyor uretici arkadaşlar onun için onumuzdeki hafta ucretin hepsi tek seferde gonderilmesini isticem. Çuruk yumurta çikmazsa GENE olay kisa zamanda biter.
Beyler mont işi belli oldu. En kalitelisinden montumuz olacak. isofcu ve dostcu arkadaşlarimizin giydigi monta sahip olacagiz ama bir farkla bizim şansimiza kumaş bir kaç mertepe ustun bir kumaş olacak.
Yetkili arkadaşimizin bana soyledigini iletiyorum. Kumaşin ismini soyledi bana ama aklimda kalmadi o kumaştan yapilan montlar 250/450 tl arasi
montda başlik olmicak.
cepler fermuarli
fermuarin uzerinde kat yok ama ters fermuarmiş yani iyi
mont kirmizi omuzlarinda ve kollarinda uzun destekler var oralar gri
arkada land cruiser yazacak onde bir tarafta ufak yazacak
bir tarafta ninkve kan gurubu omuzdada numaralar yazacak
sadece land cruiser yazilari sabit olacak
otekiler cirtli
şimdik numune mont istiyelimmi istersek ucreti 100 tl