land cruiser vx80 den jeep wrangler tj ye geçiş ???

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan neuerhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 0
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,034

neuerhan

98-VX80
Yer
Sivas
Öncelikler herkese merhabalar. bundan 6 ay öncesine kadar vx80 kullanıcısıydım ailevi sebeplerden dolayı offroadı bırakmak zorunda kaldım ve aracımıda sattım. Şimdi de şeytan dürttü tekrar offroada dönmeye karar verdim biraz araştırdım hem hafif hem kısa hem güçlü hemde sağlam olduğunu öğrendiğim jeep wrangler tj kasa almaya karar vermeden sizlerin bi fikrini, düşüncesini alayım dedim. vx80 den sonra arazide beni tatmin edermi ? sizde iyi bilirsinizki vx80 ler hem arazi kabiliyeti olarak hemde sağlamlık olarak süper araçlar fakat ağırlığından dolayı çamurda , suda çabuk batıyorlar ve çekmeside cok uğraş istiyor. Tj kasalar hafif ve kısa olduğundan bi artısı olur diye düşünüyorum.Benim tek korkum keşke vx80 alsaydım demek. Tj kasalara aranızda elbet binen tecrübe eden offroad duayenleri vardır. banada bu tecrübelerinizi aktarırsanız cok sevinirim. kısa süre içerisinde karar verip hemen bi tj almak ve offroada tekrar balıklamasına bi giriş yapmak istiyorum Aracı aldıktan sonrada full donanımlı bi canavara cevirmeden de binmem zaten.ha birde piyasada doğru düzgün tj kasa yok nerden bulup alıcam onuda bilmiyorum :smiley:Şimdiden herkese teşekkür ederim. Saygılar...

Etiketler
Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR