Land Rover 110 sw hakkında çeşitli sorulara yardım ?????

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 2.mahmut Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,802

2.mahmut

LR'yi sev , doğayı koru...
Yer
istanbul
Web
www.aktasmuhendislik.net
merhabalar 1987 110 SW aracım var ,
1-Kayalar otoyu ziyaret ettiğimde bana Britpart firmasına ait parça ve aksesuar kataloğu verdiler, 9500 serisi 4200 kg lık winçler ilgimi çekti , bu markayı yada winci kullanan varmı ? tavsiye edermisiniz. ?
2-Birde araçta standart kendi tamponu var öğrenmek istediğimn her vinç gizlenebiliyormu yoksa tampon üstü yada gizli olarak farklı modeller mi var ?
3- aracımda yağ yaktığına dair yada bir yerden dışarı kaçırdığına dair belirti göremedim ama yağ eksiltiyor, neden olabilir yoksa ben mi acaba göremedim?
4- herkesin bildiği gibi kalorifer yeterince ıısıtmıyor, arkaya bir kalorifer koymak istiyorum bu çorum kaloriferi denen şey nedir nereden alınır, montajı nasıl olur maliyeti nedir?
cevaplarınız için çok teşekkürlerr

Etiketler
Ynt: Land Rover 110 sw hakkında çeşitli sorulara yardım ?????

2.mahmut' Alıntı:
1-Kayalar otoyu ziyaret ettiğimde bana Britpart firmasına ait parça ve aksesuar kataloğu verdiler, 9500 serisi 4200 kg lık winçler ilgimi çekti , bu markayı yada winci kullanan varmı ? tavsiye edermisiniz. ?
2-Birde araçta standart kendi tamponu var öğrenmek istediğimn her vinç gizlenebiliyormu yoksa tampon üstü yada gizli olarak farklı modeller mi var ?
3- aracımda yağ yaktığına dair yada bir yerden dışarı kaçırdığına dair belirti göremedim ama yağ eksiltiyor, neden olabilir yoksa ben mi acaba göremedim?
4- herkesin bildiği gibi kalorifer yeterince ıısıtmıyor, arkaya bir kalorifer koymak istiyorum bu çorum kaloriferi denen şey nedir nereden alınır, montajı nasıl olur maliyeti nedir?

1. Vinç'te benim ilk tercihim Warn, sonra T-max olurdu.
2. Her ne marka olursa olsun, vincinizi vinç tamponu taktırıp ona monte etmeniz daha iyi olur.
3. LR kullananlar şöyle der "Damlatıyorsa yağı vardır" :smiley: İşin şakası bir yana Defender'ların büyük bir çoğunluğunda yağ kaçakları olur, eksildikçe eklemek gerekir.
4. Çorum kaloriferi birçok yedek parça satan yerde var, montajı kolayve büyük bir maaliyeti yok, ancak, öncelikle kalorifer sistemini kontrol ettirmenizde fayda var. Sistem sorunsuz ise ilave kalorifer takmak işe yarar, aksi takdirde yine ısınamazsınız.

Tarif ettiğiniz vinç"ten Bülent arkadaşımız aldı ve çok memnun linkten inceleyebilirsiniz.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=36735.msg366281#msg366281

Ynt: Land Rover 110 sw hakkında yardım

Nejat abi kolay gelsin ben senden yardım isteyecektim abi ben yeni katıldım forma bir araç satın almak istiyorum gönlünde defender var benzinli düşünüyorum bu araçlara bakıp bir fikir verebilirmisin ve bu araçlar yazan fiyatları edermi ayrıca yeni başlayacagım için daha hafif bir öneri olarak niva tavsiye edermisin aşiri sert ve off-roat düşünmüyorum ancak aksesuar yapabileceğim ve beni çamurda ve sert yol koşullarında mahçup etmesin cevapların için teşekkür ederim şimdiden saygılar

http://www.sahibinden.com/land_rover_defender_110-07WQQaXQQ20204913WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/mukemmel_bir_varlik-41WQQaXQQ20054275WQQpXQQdisplayitem

foremost' Alıntı:
Nejat abi kolay gelsin ben senden yardım isteyecektim abi ben yeni katıldım forma bir araç satın almak istiyorum gönlünde defender var benzinli düşünüyorum bu araçlara bakıp bir fikir verebilirmisin ve bu araçlar yazan fiyatları edermi ayrıca yeni başlayacagım için daha hafif bir öneri olarak niva tavsiye edermisin aşiri sert ve off-roat düşünmüyorum ancak aksesuar yapabileceğim ve beni çamurda ve sert yol koşullarında mahçup etmesin cevapların için teşekkür ederim şimdiden saygılar

http://www.sahibinden.com/land_rover_defender_110-07WQQaXQQ20204913WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/mukemmel_bir_varlik-41WQQaXQQ20054275WQQpXQQdisplayitem

Rsimlerde görüldüğü kadarıyla iki araç da derli toplu düzgün görünüyor. Defender alırken en çok dikkat edilmesi gereken konu, bence, motor ve aracın yürür mekanik aksamı. Bunlar iyiyse, kaporta, döşeme, aksesuarlar kolay halledilebilecek işler. Almayı düşündüğün aracı mutlaka ustana göster.

Defender ila Niva oldukça farklı araçlar. Birisi büyük, yüksek ve ağır. Diğeri daha küçük ve hafif. Aralarında seçim yapmadan evvel ne amaçla kullanacağını iyi düşün. Taşıma kapasitesi, bagaj hacmi, işletme masrafı vs... Defender şehir içinde kullanımı oldukça zor ve uzun yolda yorucu bir araba. Defender tercih edeceksen bazı konuları baştan kabullenmek lazım.

Nejat abi teşekkür ederim verdiğin bilgiler için abi sanırım başlangıç olarak nıva ile adımı atacağım kolay gelsin saygılar

Nejat abi bir kişi daha kaybettik :D :D

işin şakası objektif davranabildiğin için çok saygı duyuyorum abi sana...

Selamlar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,970
Kayıtlı Üye Sayımız
166,959
Kaydolan Son Üyemiz
seckincelem

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR