Land Rover 2013 Buluşması

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan endy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 148
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 38,153

LR 2013 Buluşması Ne zaman Olsun?

• 30 Kasým 1 Aralýk, istanbul Anadolu yakasý Çevresinde olsun

Kullanılan: 8 21.1%
  • 30 kasým 1 Aralýk, Çatalca Çilingöz olsun

Kullanılan: 5 13.2%
  • 7-8 Aralýk olsun neresi olursa olsun

Kullanılan: 4 10.5%
  • 30 Kasým 1 Aralýk olsun neresi olursa olsun

Kullanılan: 3 7.9%
  • 7-8 Aralýk olsun istanbul Anadolu yakasý çevresi olsun

Kullanılan: 4 10.5%
  • 7-8 Aralýk olsun istanbul'dan baþka bir þehirde olsun

Kullanılan: 14 36.8%

• Kullanılan toplam oy
    38
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Land Rover 2013 Buluşması</b><br /> <br /> kadro güçlü, güzel bir etkinlik olacak.<br /> Nacifender ve Ankara&#039;dan ses gelmemsi dikkat çekici.<br /> Gözler İtalyan hakemde.</div>

Etiketler
buluşması
<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Land Rover 2013 Buluşması</b><br /> <br /> 01- Derya Turan<br /> 02- Burak Dokur<br /> 03- Ender KURUTLU<br /> 04- Nejat ve saz arkadaşları<br /> 05- Özgür Yörüker<br /> 06- İbrahim Gülay<br /> 07- Mert Kiğılı<br /> 08- Zafer Bager<br /> 09- Haydar Celayir<br /> 10- Onat Ağcabay<br /> 11- Sedat Açıl<br /> 12- Efe Karaismailoğlu<br /> 13- Berk &amp; Onur Güneri brothers<br /> 14- İbrahim Yeter +1<br /> 15- Meriç Bager<br /> <br /> Land Rover olunca varız. Buyurun gelin</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Land Rover 2013 Buluşması</b><br /> <br /> Hesapta olmayan bi işim çıktı ben gelemiycem muhtemelen habersiz bırakmıyım dedim Onat Ağcabay</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Land Rover 2013 Buluşması</b><br /> <br /> Eşli gelmeyi düşünen varmı? Benim ailem gölcükte olduğu için oraya kadar çocuklarla geliyorum ama eşli gelenler olursa eşimide kampa getirebilirim.</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Land Rover 2013 Buluşması</b><br /> <br /> Arkadaşlar Konuyu kiltleyerek duyuruyu açıyorum, <br /> <br /> İyi bir kamp olması dileklerimle, Buyrun. <br /> <br /> http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=99221</div>

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,078
Kaydolan Son Üyemiz
SPOWER ENERGY

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.