KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
2003 model Land Rover Discovery 2 aracımdan çıkma ve iyi durumda olan arka helezon takımı ve üst izolasyon lastikleri satıyorum. Ürün içeriği Britpart DA5136 ile aynıdır. Aracım orjinal helezonludur ve satılık olan helezon orjinal Land Rover'dır, OEM değildir. Ön helezonları değiştirirken keyfe keder değişmiştir. Özelliğini yitirmiş helezonlar veya arka sorunlu körük iptali için rahatlıkla kullanılabilir. Yanında 1.5 yıllık ön ve arka gazlı amortisörleri de hediye edeceğim. Ankara içi elden teslim edebilirim. 350 TL. Umut Çelikel-05422127162
2003 model Land Rover Discovery 2 aracımdan çıkma ve iyi durumda olan arka helezon takımı ve üst izolasyon lastikleri satıyorum. Ürün içeriği Britpart DA5136 ile aynıdır. Aracım orjinal helezonludur ve satılık olan helezon orjinal Land Rover'dır, OEM değildir. Ön helezonları değiştirirken keyfe keder değişmiştir. Özelliğini yitirmiş helezonlar veya arka sorunlu körük iptali için rahatlıkla kullanılabilir. Yanında 1.5 yıllık ön ve arka gazlı amortisörleri de hediye edeceğim. Ankara içi elden teslim edebilirim. 350 TL. Umut Çelikel-05422127162 Ekli dosyayı görüntüle 64045Ekli dosyayı görüntüle 64046Ekli dosyayı görüntüle 64047
Lift yok değil mi? Yani burnu düşmüş arabayı get ile yükselttin anladığım kadarıyla? Eğer öyle ise ön ile arka eşit kalır bu helezonlarla. Ben Britpart helezonları takmadan önce ölçmüştüm, taktıktan sonra herhangi bir yükselme olmadı. Bu mantıktan bunları takınca standart orjinal yüksekliye geleceğini varsayıyorum.
Lift yok değil mi? Yani burnu düşmüş arabayı get ile yükselttin anladığım kadarıyla? Eğer öyle ise ön ile arka eşit kalır bu helezonlarla. Ben Britpart helezonları takmadan önce ölçmüştüm, taktıktan sonra herhangi bir yükselme olmadı. Bu mantıktan bunları takınca standart orjinal yüksekliye geleceğini varsayıyorum.
Get ile yükselttim demedin mi? Anlamadım. Benim helezonlar standart. Ön standart yükseklikteyse arkayı eşitler. Ön yüksek ise arkayı da get ile hizalamak gerekir.
Get ile yükselttim demedin mi? Anlamadım. Benim helezonlar standart. Ön standart yükseklikteyse arkayı eşitler. Ön yüksek ise arkayı da get ile hizalamak gerekir.
Selamlar. Çok alakasız bir yere yazmışsınız, ancak yine de söyleyeyim. Takip ettiğim kadarıyla çıkmak mümkün değil. Atılmak mümkün ama çıkmak asla En azından benim 10 yıldır gördüğüm böyle...