Land Rover Discovery I

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 296
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 128,376
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Land Rover Discovery I

bende bundan bir tane istiyoruuummm. :p
http://www.youtube.com/watch?v=ti65qL4DPZ0

Etiketler

benim discovery'e Hella'nın Comet 500 modeli sis farlarından 4 adet takmak üzereyim
orjinal port bagaj demiri üzerine 4 adet sıralı şekilde uygulayan bir tanıdığınız var mı? şu ana kadar hiç görmedim de

gün itibarıyle mertin artık sis farları var diye duyumlar aldım, hadi hayırlısı olsun :smiley: yarın ve cumartesi boluda bol bol fotoğraf çeker, dönüşte yükleriz siteye ;)

daha henüz almadım ama alıcam
comet 500 ün çiftini 100 YTL ye buldum Aksaray'da iyi fiyat herhalde
ancak teknik verilerine ulaşamadım
55 W yeterlidir herhalde 55x4

Deep 3 kapılı bir disco var. (Linki bulunca eklerim)1993 model ne dersin? alınırmı...

biliyorum o aracı, 7-8 aydır satılmıyor, biraz dağınık duruyor, sorunlu olabilir, fiyatı uygun ama
bakmadan bişey söylenemez

anladım..uzun süredir satılmıyor dediğin gibi.beni düşündüren 3 kapının kullanışsızlığı idi.
http://wwww.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=2478597

spor kullanacaksan çok problem olmaz, ancak asıl sorun aracı aynı kasa üzerine 3 kapılı yapmaları olmuş, yani hem şekilsiz duruyor biraz hem de kısa kasa avantajı yok kasa aynı olduğu için
tabi bu benim görüşüm ama araç kısa olsaydı, hem hafifliği ile hem de kısa oluşuyla arazide çok daha iyi olurdu

18.5bin liraya disco hemde 10yaştan dolayı vergi indirimi görmüş makul fiyatla onarılan parçaları olan bir araç..bence iyi...ama 3 kapı olayı biraz yıldırabilir.

satarken problem olabilir, zaten adam o kadar uygun fiyat olmasına rağmen satamıyor işte
tabi artık ciddi bir problemi var mı bilemem
ama ilk çıktığı sıralarda 23 milyar idi fiyatı

Ben nisan ayında görüşmüştüm adamla. Kazalı olduğunu da dikkate alın.

azılanları altalta toplarsak... almamalı. :smiley: cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar.

Ynt: Landrover Discovery I

balum' Alıntı:
Yavuz abi cevapların çok teşekkür ederim.LPG konusu tamda kafamı kurcalayan konulardan biri.Soğuk konusunda söylediklerin benide düşündüren şeyler (Ankaradayım ve her ne kadar -30 derecede bir faaliyet planlamasamda insanın deposundaki yakıtın donma ihtimalinin bulunması tedirgin edici).Ve Lpg tankının işgal edeceği yer var birde...
Ykıt tüketiminde değerler başka şehirlerde daha fazla olabilir çünkü LPG ankarada daha ucuz. O yüzden tüketimi tutar olarak değilde litre olarak verebilirsen ve tabi Mert de kendi discosunun(dizel olduğu için) tüketim değerlerini verirse daha karşılaştırılabilir olabilir.
Son olarak vergi konusu var http://arabam.milliyet.com.tr/vergiler.asp buraya göre 3.9 litrelik bir aracın vergisi bir kaç sene sonra aracın değerine ulaşır gibi görünüyor. :(

Kusura bakmayın , arife günü aracın arazi şanzımanı, Normal şanzıman, ön difreransiyel ne varsa indirdik ne bulduysak hepsini yeniledik, bir haftadır gece gündüz garajdaydım biraz önce döndüm.

Yarından itibaren kaldığım yerden devam ederim , ama kısaca vergi konusu şöyle , 95 model için 6 aylık 570 ytl 2007 de 340 ytl ye düşüyor , Discovery sahibi iseniz muamelecilerle görüşün aracın vergisi kasko değerine göre 2 alt kademeye kadar inebiliyor. 96 model için önümüzdeki yıl (2007 de ) 570 ytl ye düşüyor şu anda 1054 ytl gibi bişey olması lazım.

Selamlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,041
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR