KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Sevtap baya Sert bir geçiş yapacaksın galiba, bence önce bir defender kullan , sonra karar ver, Kötü değil ama beklentiye göre bazıları hiç hoşlanmayabiliyor, kimileride içine oturunca bir daha inmek istemiyor. İş makinası tadında sert bir araç. Safkan arazi aracı, aldığın gün en zor araziye çıkarabileceğin belkide tek araç. (Bu sınıfta, Unimog falan demiyorum)
Benim kızım ilk bindiğinde bayıldı içinden zor indirdik, safranbolu gezisinde gördüğü ilk defender a binip bizi terketti Ankaraya defenderle döndü ;D ,ama annemi bize geldiğinde yemeğe defender le götürdüm, geriye dönerken taksi tutmaya kalktılar ;D (Puma motorlu 110)
Yavuz zaten pajero artık bana 2 numara küçük gelmeye başlamıştı ;D ;D
Ayrıca Dicimonun sert direksiyonuyla başedebilmek için baya bi babayiğit olmak gerekiyor
Zorlukla ilgili sorunum yok, ööle bayanım diye hafife alma...
Hele nazenin bir bayan hiç değilim
Abi ben anlayamadım, sen jantın orta göbeğindekindenmi bahsediyorsun , offseti güçlendirmek için galiba, ama okadar geniş lastik bize lazım değil , ben beadlock deyince şunu anladım , Karda ve kumda lastik havası inince bir engele yan sürtesen lastik jant içinde dönüyormuş, veya sıyrılıyormuş, onu engellemek için bir sistem var .
Yavuz zaten pajero artık bana 2 numara küçük gelmeye başlamıştı ;D ;D
Ayrıca Dicimonun sert direksiyonuyla başedebilmek için baya bi babayiğit olmak gerekiyor
Zorlukla ilgili sorunum yok, ööle bayanım diye hafife alma...
Hele nazenin bir bayan hiç değilim