Land Rover Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KuruKafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 918,769
Ynt: Land Rover Fotoğrafları

bu mu 35???? abi taş attığına yazık, kolun yorulacak... olmamış bu :smiley:

çekim hatası var. kamera bakış açısı farklı... tam bir karşılaştırma yapmak zor.

Detroit diff kilitle çalışacak mı bunlar? aks kesmesin??? eğer kesmez dersen, bir sonraki lastikleri 35 alayım...

Etiketler

Pardon fotolar karışmış, Düzelttim ikinci 33

Bunlar 35

[attachment=1]

[attachment=2]

D315.jpg

D316.jpg

BolbuzJack' Alıntı:
Niyet hep bozuktu ama kısmet olmadı. Krizi atlatalım HR-V yerine şöyle üç oda bi salon Disco2 dizel yakışır ;)

Yakışır Murat yakışır ;)

Benim japonun da hara-kiri yapmasına az kaldı...
Yapsın, hemen... Hemi de "defender" istiyorum ;D

BolbuzJack' Alıntı:
Niyet hep bozuktu ama kısmet olmadı. Krizi atlatalım HR-V yerine şöyle üç oda bi salon Disco2 dizel yakışır ;)

Sen al , Kaputa bir koyacak bol buzlu jack te benden ;D

SDC' Alıntı:
Yakışır Murat yakışır ;)

Benim japonun da harakiri yapmasına az kaldı...
Yapsın hemen... Hemi de "defender" istiyorum ;D

Sevtap baya Sert bir geçiş yapacaksın galiba, bence önce bir defender kullan , sonra karar ver, Kötü değil ama beklentiye göre bazıları hiç hoşlanmayabiliyor, kimileride içine oturunca bir daha inmek istemiyor. İş makinası tadında sert bir araç. Safkan arazi aracı, aldığın gün en zor araziye çıkarabileceğin belkide tek araç. (Bu sınıfta, Unimog falan demiyorum)

Benim kızım ilk bindiğinde bayıldı içinden zor indirdik, safranbolu gezisinde gördüğü ilk defender a binip bizi terketti Ankaraya defenderle döndü ;D ,ama annemi bize geldiğinde yemeğe defender le götürdüm, geriye dönerken taksi tutmaya kalktılar ;D (Puma motorlu 110)

Yavuz zaten pajero artık bana 2 numara küçük gelmeye başlamıştı ;D ;D
Ayrıca Dicimonun sert direksiyonuyla başedebilmek için baya bi babayiğit olmak gerekiyor :D :D

Zorlukla ilgili sorunum yok, ööle bayanım diye hafife alma...
Hele nazenin bir bayan hiç değilim ;)

ndoganci' Alıntı:
yavuz

discodaki "beadlock" jantlara tekrar dikkatini çekmek istiyorum yavrum...

Abi ben anlayamadım, sen jantın orta göbeğindekindenmi bahsediyorsun , offseti güçlendirmek için galiba, ama okadar geniş lastik bize lazım değil , ben beadlock deyince şunu anladım , Karda ve kumda lastik havası inince bir engele yan sürtesen lastik jant içinde dönüyormuş, veya sıyrılıyormuş, onu engellemek için bir sistem var .

http://www.staunproducts.com/beadlock.php

Selamlar

SDC' Alıntı:
Yavuz zaten pajero artık bana 2 numara küçük gelmeye başlamıştı ;D ;D
Ayrıca Dicimonun sert direksiyonuyla başedebilmek için baya bi babayiğit olmak gerekiyor :D :D

Zorlukla ilgili sorunum yok, ööle bayanım diye hafife alma...
Hele nazenin bir bayan hiç değilim ;)

;D ;D

Sonra söylemedin deme ;D Capon araçlarına benzemez bak ;D Ama sinyal kolunu kilo hesabı hurdacılardan bulabiliriz o ayrı konu ;D

Ama benim kamikaze o konforlu, bol elektronik donanımlı sosyetik caponlardan diil ki ;D

Benimki bildiğin Samurai ;D ;D

Naci haklısın o jantlarda aynı işi mekanik olarak yapıyormuş,

http://www.4wheeloffroad.com/techarticles/131_0301_allied_rock_a_thon_bead_locks/index.html

Bizim böyle birşeye ihtiyacımız varmı sence?

SDC' Alıntı:
Ama benim kamikaze o konforlu, bol elektronik donanımlı sosyetik caponlardan diil ki ;D

Benimki bildiğin Samurai ;D ;D

Tamam ozaman , araya bir iki foto koyayım moderatörler kızmasın ;D

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR