Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rkayaci Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 304
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 166,938

Etiketler
Ynt: Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ?

rkayaci' Alıntı:
Aramıza hoş geldiniz. Yukarıdaki listeye kendinizi ilave edebi,lirsiniz... İyi günlerde kullanın...
Çok teşekkür ederim...

Öncelikle aracınız hayırlı uğurlu olsun. Bence isabetli bir seçim yapmışsınız. Yakıt ve performans farkını hemen hissedeceksiniz. Aracınızın kullanım kitapçığını aşağıda verdiğim linkten kolaylıkla bulabilirsiniz. Fayda göremezseniz ben kendi kitapçığımdan size bir fotokopi set hazırlatabilirim.

Saygılar sevgiler

Link
http://www.omgsearch.net/search.php?k=freelander+td4+2002&type=pdf

Rıdvan Bey merhaba,
Linkteki bilgileri indirmeye çalışıyorum fakat başaramadım, hatta reklam pop-up'ındaki oyunu da oynadım fakat bilgileri birleştiremedi bi türlü. Denemeye devam ediyorum ama fotokopi ihtimali bana biraz daha faydalı olacakmış gibi geliyor.
Sizin aracınız daha yüksek model yanlış okumadıysam, sizden fotokopi alsam da verimli olarak faydalanabilir miyim sizce?
Tekrar çok teşekkürler,

Merhabalar,

Benim aracım 2006 dizel td4 motordur. muhtemelen sizinkiyle herşeyi farklı.

http://www.carownersmanuals.net/manuals.item.2282/Land-Rover-Freelander-Owners-Manual-2002.html

Bu linkten sanırım bişeyler çıkarabilirsiniz. Daha da olmazsa haber verin ben yurt dışından bulurum size..

İyi günler....

Bende, onbeş gün oluyor 2004 model 2000 TD4 Freelander aldım.

Şimdilik herhangi bir şikayetim yok araç çok güzel araç zaten gezenbilirden Hasan arkadaşımızın aracı anlatmama gerek yok sanırım.

AKAZ41' Alıntı:
Bende, onbeş gün oluyor 2004 model 2000 TD4 Freelander aldım.

Şimdilik herhangi bir şikayetim yok araç çok güzel araç zaten gezenbilirden Hasan arkadaşımızın aracı anlatmama gerek yok sanırım.
aramıza hos geldin. Hayırlı olsun aracınız

Hoşbulduk,aranıza katıldığım için çok mutluyum ,en kısa zamanda tanışmak isterim.

Görüşmek dileğiyle.

AKAZ41' Alıntı:
Hoşbulduk,aranıza katıldığım için çok mutluyum ,en kısa zamanda tanışmak isterim.

Görüşmek dileğiyle.

İstanbulda yapılacak freelander buluşma, tanışma ve aile pikniği organize edilecek oraya bekleriz mutlaka...

tARİH
rkayaci' Alıntı:
İstanbulda yapılacak freelander buluşma, tanışma ve aile pikniği organize edilecek oraya bekleriz mutlaka...

Tarihi belli olsun ,gelmeye çalışırız.

arkadaşlar,
benim freelander geri viteste iken debriyajdan ayağımı sert çektiğimde yada hafif yokuşta geri kalkarken vitesten atıyor.Birde 1. ve 2. viteste fazla yüklendiğimde alttan bir ses geliyor bu iki problemin kaynağı tekmidir? şaftla alakası varmıdır yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Zorlandığında vitesten atmasının tek nedeni şanzıman içinden kaynaklanır. Vurma sesi ise baskıdan yada şanzıman bilyaları ile difiransiyel takozundan kaynaklanabilir. İstanbulda isen sana sorunlarının direkt hal olabileceği bir yer önerebilirim. saygılar..