LAND ROVER STİCKER -ÇIKARTMA -ARMA

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ndogru Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,263

ndogru

Kamp II
Yer
Trabzon
Yüksek model Defenderlerde kaputun ucunda büyük punto LAND ROVER yazısı var,sanırım Discolardan uyarlama ... Bu yazı orijinal mi ? Otokardan mı temin ediliyor yoksa herhangi bir reklamcıya yaptırılabiliyor mu . Bir de bu yazı sanki çıkartma değil de tek tek harf yapıştırma gibi duruyor kabarık gibi ... Bilgi verenlere şimdiden teşekkürler ...

Etiketler

Ynt: LAND ROVER STİCKER -ÇIKARTMA -ARMA

ndogru' Alıntı:
Yüksek model Defenderlerde kaputun ucunda büyük punto LAND ROVER yazısı var,sanırım Discolardan uyarlama ... Bu yazı orijinal mi ? Otokardan mı temin ediliyor yoksa herhangi bir reklamcıya yaptırılabiliyor mu . Bir de bu yazı sanki çıkartma değil de tek tek harf yapıştırma gibi duruyor kabarık gibi ... Bilgi verenlere şimdiden teşekkürler ...

Ben sordum bi parçacıya denk geldi gördüm duvarda, ital orjinal var dedi fiyatı 128 tl idi :D

bende şöyle stickerlerden arıyorm acaba reklamcılar aynısını yapabilirlermi ?

getuserimage.asp

Anıl oto ve Kayalar oto 'da vardı,adreslerini siteden bulabilirsiniz.

mu7y' Alıntı:
bende şöyle stickerlerden arıyorm acaba reklamcılar aynısını yapabilirlermi ?

getuserimage.asp

Bilgisayarda olan tüm yazıları serigrafa döküyorlar ,reklamcılar kesin yapar fiyatı bilemem tabi..

ndogru' Alıntı:
Çok pahalıymış (!) Photosop çizimi olan yok mu ?

Nevzat bey;

Kayalarda daha ucuz olduğunu biliyorum 70 lira diye hatırlıyorum... Araştırsanız iyi olur Huma,Kayalar bu iki firmaya danışmanızda fayda var...

selamlar;

istediğiniz cıkartmalar 2004 üstu frelander , dıscovery range rover modellerıne ait.fakatdefenderlarada uygulanıyor hemde cok sık duruyor.bu urunu yedpa ticaret merkezinde katalar otomotıvde bulabılırsınız.arayıp görüşürseniz kargoda yapabılırler

Araca şnorkel ve tozluk alırken bayram abiye sormuştum fiyatını..gereksiz pahalı..kabartmalı metal görünümlü gri land rover yazısını diyorsanız harf başına 9 liramıydı neydi..hatta 9euro bile olabilir..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,080
Kayıtlı Üye Sayımız
166,823
Kaydolan Son Üyemiz
Эмбер

Çevrimiçi üyeler

Geri