dostum sende de range var anlaşılan avatarında öyle gözüküyor. Range den başka gerisi yalan sonuçta Land Rover'ın en karizmatik ve asil aracına sahipsin : )
Ne demiş atalarımız Paran Varsa RANGE ROVER, Yoksa GAME OVER
Baktığın iki araç da gayet başarılı bir motor ve yürüyene sahip. Aracın kendisi hakkında zaten laf söylemeye lüzum yok. Tek sorun aracın alım maliyeti. Eğer bunu dert etmeyecek durumda isen; tabii ki herkes sana bu araçları tavsiye edecektir. Yapacağın ilk iş lastikleri değiştirmek olsun
Baktığın iki araç da gayet başarılı bir motor ve yürüyene sahip. Aracın kendisi hakkında zaten laf söylemeye lüzum yok. Tek sorun aracın alım maliyeti. Eğer bunu dert etmeyecek durumda isen; tabii ki herkes sana bu araçları tavsiye edecektir. Yapacağın ilk iş lastikleri değiştirmek olsun
Yok ya Engin. Aslında tamamen espri olsun diye açılmış bir konu. O kadar da smiley koydum aslında. Sonuçta defender'ın ne olduğu zaten ortada hele bir de 2010 olduğunu düşünürsek. Sadece Türkiye'de grey market yoluyla 2010 defendar'ları piyasada görmek şaşırtıcı geldi. Daha lastik meselesinin halledememişken nerede bende 2010 defender alacak para? Tabii ki hiçbir zaman kolay kolay ulaşılamayacak rakamlara satılyorlar ama gayet az bulunan bir 90 defendar'a sahip olma düşüncesi bile güzel. Zira Türkiye'de çok göremedeğimiz araçlar 90'lar. Helde bir de soft top olduğunu düşünürsek çok çekici görünüyorlar. Bakarsınız uzun yıllar sonra bu arabaların fiyatları ikinci elde biraz ucuzlar. Askeriye çıkması defender'a binlerce lira masraf yapmak yerine belki bunların fiyatları 10 yıl sonra alınabilir seviyelere gelir
herkese merhaba , mehmet , geçen cuma elektrikçi sonerın dükkanında tanışmıştık.., paran varsa range rover yoksa game over iyi laff )) çok güldüm ozaman şöle diyelim, çok paran olana kadar defender sonra range rover da uyar yani, bu arada 110 torpido hakkkında gelişme varmı ? umudumuz sensin unutma maliyeti düşürebilirsin inşaalah
herkese merhaba , mehmet , geçen cuma elektrikçi sonerın dükkanında tanışmıştık.., paran varsa range rover yoksa game over iyi laff )) çok güldüm ozaman şöle diyelim, çok paran olana kadar defender sonra range rover da uyar yani, bu arada 110 torpido hakkkında gelişme varmı ? umudumuz sensin unutma maliyeti düşürebilirsin inşaalah
evet abi nasılsın? bu haftasonu kesin fiyatlar gelicek elime çünkü sonuç itibariyle burda yapacağım şey Kapitalimzde ki gibi kar değil Sosyalizmdeki ihtiyaç karşılama mantığı : )
şaka bi yana hakikaten en uygun fiyat için çalışmalarıma devam ediyorum
ne işiniz var abicim land la range le
inmesi dert binmesi dert
asfaltı zor arazisi zor
lastikleri jantları pahalı
yakıtı çok
ısıtması sorun soğutması sorun
yağ kaçırır içine su alır toz alır
;D ;D ;D ;D ;D ;D
ne işiniz var abicim land la range le
inmesi dert binmesi dert
asfaltı zor arazisi zor
lastikleri jantları pahalı
yakıtı çok
ısıtması sorun soğutması sorun
yağ kaçırır içine su alır toz alır
;D ;D ;D ;D ;D ;D
dostum sende de range var anlaşılan avatarında öyle gözüküyor. Range den başka gerisi yalan sonuçta Land Rover'ın en karizmatik ve asil aracına sahipsin : )
Ne demiş atalarımız Paran Varsa RANGE ROVER, Yoksa GAME OVER
o lafın aslı Paran var ise DEFENDER yoksada GAME OVER dır. taki 62 yıldır.. yinede kardeşte olsalar fazla havalı ve konforlu bu iki özelliğin olduğu aracı sevmem.
o lafın aslı Paran var ise DEFENDER yoksada GAME OVER dır. taki 62 yıldır.. yinede kardeşte olsalar fazla havalı ve konforlu bu iki özelliğin olduğu aracı sevmem.