Land Rover Tavsiye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fclef Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,817

Etiketler
Ynt: Land Rover Tavsiye

dostum sende de range var anlaşılan avatarında öyle gözüküyor. Range den başka gerisi yalan sonuçta Land Rover'ın en karizmatik ve asil aracına sahipsin : )

Ne demiş atalarımız Paran Varsa RANGE ROVER, Yoksa GAME OVER

fclef' Alıntı:
Sahibinden.com'da gezerken iki adet land rover buldum. Sizce bu araçların arazi performansı nasıldır, bu araçları tavsiye eder misiniz? :D

http://www.sahibinden.com/2010_model_siyah_cabrio_defender-34WQQaXQQ22671941WQQpXQQdisplayitem?
http://www.sahibinden.com/2010_defender_90_2_4_dizel_122_hp-46WQQaXQQ18908118WQQpXQQdisplayitem?

Ege;

Baktığın iki araç da gayet başarılı bir motor ve yürüyene sahip. Aracın kendisi hakkında zaten laf söylemeye lüzum yok. Tek sorun aracın alım maliyeti. Eğer bunu dert etmeyecek durumda isen; tabii ki herkes sana bu araçları tavsiye edecektir. Yapacağın ilk iş lastikleri değiştirmek olsun :D

Hayırdır, RRC'yi bırakıyor musun?

edaghan' Alıntı:
Ege;

Baktığın iki araç da gayet başarılı bir motor ve yürüyene sahip. Aracın kendisi hakkında zaten laf söylemeye lüzum yok. Tek sorun aracın alım maliyeti. Eğer bunu dert etmeyecek durumda isen; tabii ki herkes sana bu araçları tavsiye edecektir. Yapacağın ilk iş lastikleri değiştirmek olsun :D

Hayırdır, RRC'yi bırakıyor musun?
Yok ya Engin. Aslında tamamen espri olsun diye açılmış bir konu. O kadar da smiley koydum aslında. Sonuçta defender'ın ne olduğu zaten ortada hele bir de 2010 olduğunu düşünürsek. Sadece Türkiye'de grey market yoluyla 2010 defendar'ları piyasada görmek şaşırtıcı geldi. Daha lastik meselesinin halledememişken nerede bende 2010 defender alacak para? Tabii ki hiçbir zaman kolay kolay ulaşılamayacak rakamlara satılyorlar ama gayet az bulunan bir 90 defendar'a sahip olma düşüncesi bile güzel. Zira Türkiye'de çok göremedeğimiz araçlar 90'lar. Helde bir de soft top olduğunu düşünürsek çok çekici görünüyorlar. Bakarsınız uzun yıllar sonra bu arabaların fiyatları ikinci elde biraz ucuzlar. Askeriye çıkması defender'a binlerce lira masraf yapmak yerine belki bunların fiyatları 10 yıl sonra alınabilir seviyelere gelir :smiley:

herkese merhaba , mehmet , geçen cuma elektrikçi sonerın dükkanında tanışmıştık.., paran varsa range rover yoksa game over iyi laff :smiley:)) çok güldüm ozaman şöle diyelim, çok paran olana kadar defender sonra range rover da uyar yani, :smiley: bu arada 110 torpido hakkkında gelişme varmı ? umudumuz sensin unutma maliyeti düşürebilirsin inşaalah

2.mahmut' Alıntı:
herkese merhaba , mehmet , geçen cuma elektrikçi sonerın dükkanında tanışmıştık.., paran varsa range rover yoksa game over iyi laff :smiley:)) çok güldüm ozaman şöle diyelim, çok paran olana kadar defender sonra range rover da uyar yani, :smiley: bu arada 110 torpido hakkkında gelişme varmı ? umudumuz sensin unutma maliyeti düşürebilirsin inşaalah

evet abi nasılsın? bu haftasonu kesin fiyatlar gelicek elime çünkü sonuç itibariyle burda yapacağım şey Kapitalimzde ki gibi kar değil Sosyalizmdeki ihtiyaç karşılama mantığı : )
şaka bi yana hakikaten en uygun fiyat için çalışmalarıma devam ediyorum

ne işiniz var abicim land la range le
inmesi dert binmesi dert
asfaltı zor arazisi zor
lastikleri jantları pahalı
yakıtı çok
ısıtması sorun soğutması sorun
yağ kaçırır içine su alır toz alır
;D ;D ;D ;D ;D ;D

bende paranoya oldu aldığım günden beri sürekli onunla haşır neşirim defender haricinde tutkuyla bağlı olduğum başka bir nesne yok gibi

Mehmet_Can' Alıntı:
dostum sende de range var anlaşılan avatarında öyle gözüküyor. Range den başka gerisi yalan sonuçta Land Rover'ın en karizmatik ve asil aracına sahipsin : )

Ne demiş atalarımız Paran Varsa RANGE ROVER, Yoksa GAME OVER

o lafın aslı Paran var ise DEFENDER yoksada GAME OVER dır. taki 62 yıldır.. :smiley: yinede kardeşte olsalar fazla havalı ve konforlu bu iki özelliğin olduğu aracı sevmem.

febulent' Alıntı:
o lafın aslı Paran var ise DEFENDER yoksada GAME OVER dır. taki 62 yıldır.. :smiley: yinede kardeşte olsalar fazla havalı ve konforlu bu iki özelliğin olduğu aracı sevmem.

yok defender değil zaten bu evrensel bi söz ROVER OVER dan kafiye alıyo :smiley: Paran varsa Range ROVER yoksa Game OVER...

Mehmet_Can' Alıntı:
yok defender değil zaten bu evrensel bi söz ROVER OVER dan kafiye alıyo :smiley: Paran varsa Range ROVER yoksa Game OVER...

Land Rover olmadı range Rover Yoksa Game over diyelim tatlıya bağlayalım kafiyeyi :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,986
Kayıtlı Üye Sayımız
166,733
Kaydolan Son Üyemiz
kayin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR