unal bey;
1. sorum : neden bukadar agresifsınız?
2. sorum : sıze burda landı kapınıza koyup koymıyacagınızı sordukmu?
3. sorum : eger bır malı satacakasanız pıyasa fıyatlarınada bakıp satmanız daha mantıklı olmazmı ( cok mantıklısınız ya land ı koymuyosunuz kapınıza oysakı mevcut mantıgınızın buna ızın vermemesı gerekır

)
sonuc olarak bır land cı olarak satıcının sattıgı malı kaca aldıgını dahı bılmedıgı bır satıcıdan mal almanın mantıklı olmadıgı kanaatındeyım
ıstersenız alttakı lınk den yararlanıp ekleme yaparsanız 30 a cıkar
1 agresif değilim özellikle landcılara karşı hatta allah landcıların eksikliğini göstermesin
2 genel yazıları okuyunca bende göremedim kayalar yada şu nerde diye size sorulduğunu ama yazmışsınız bunun için açıklama yaptım
3 en başta dedim ama anlamamışsınız demekki BEN LANDCI DEĞİLİM LAND KAÇ PARA BİLMEM dedim ama hiçbir satış sitesinde o neden bu para bu neden kaç para diye yorum yapıldığıda bi burda var s anırım kimse kimseye zorla bişe s atmıyo burda bunu göz ardı ediyosunuz
son olarakda ben gerekli acıklamayı yaptım kim nerden isterse ordan alır ki daha ordaki başka marka olabileçeği gibi konuları dahi yazmayı gereksiz görüyorum ama genede ufak örnek vereyimde tekrar tekrar bu konu işlenmesin 1 paket malbora ile 1 paket lark aynı fiyatmı ayna için gösterdiğiniz bu dikkati umarım başka konularda gösterirsiniz ve daha konu uzamasın gereksiz yere kota doldurmayalım

)) link size lazım landla işim olmaz benim
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=130460615675&ssPageName=STRK:MEWNX:IT