Valla bende 190 tane ingiliz safkan yarış atı var amerikan beygirleriye aynı arpayı yiyiyorlar, hemde hepsi 4 tekerime bağlı ;D
Eşine Disco alacaksan bence almadan önce bence kendin bir dene, sonra boşanma sebebi olmasın(Dost tavsiyesi), kullanması kolay bir araç değildir. Gezenbilirden bir arkadaşımız almıştı kullanamadı, suzukiye geçti.
Ben de gönülden LR'ciyim.
1998 ile 2001 arası 1975 model benzinli Seri 3 kullandım.
Şu ara satış ilanlarına baktığımdaysa bana uygun bir LR yok ne yazık ki.
Benim Vitara'yı almadan önce bir 300 TDI 110 kaçırdım ki bundan sonra bana LR'den yana uygun bir araç çıkmaz.
(ön, arka kilit, klima, hidrolik direksiyon, vinç vb. ve düzgün bir düz dizel fiyatına)
Ben de gönülden LR'ciyim.
1998 ile 2001 arası 1975 model benzinli Seri 3 kullandım.
Şu ara satış ilanlarına baktığımdaysa bana uygun bir LR yok ne yazık ki.
Benim Vitara'yı almadan önce bir 300 TDI 110 kaçırdım ki bundan sonra bana LR'den yana uygun bir araç çıkmaz.
(ön, arka kilit, klima, hidrolik direksiyon, vinç vb. ve düzgün bir düz dizel fiyatına)
Onur Hurdalıktan alırsın 3 e 5 e, yavaş yavaş hayalindekini kendin inşa edersin, hem daha zevkli olur, Şu ara fiyatlar acayip uçuk defender piyasasında, Discolarda yerlerde sürünüyor (300 tdi Disco 1 ,hariç Piyasası hiç düşmeyen araç bu heralde) TD5 Disco II ler bile oldukça ucuzladı.
Onur Hurdalıktan alırsın 3 e 5 e, yavaş yavaş hayalindekini kendin inşa edersin, hem daha zevkli olur, Şu ara fiyatlar acayip uçuk defender piyasasında, Discolarda yerlerde sürünüyor (300 tdi Disco 1 ,hariç Piyasası hiç düşmeyen araç bu heralde) TD5 Disco II ler bile oldukça ucuzladı.
Sorun o ki hurda haliyle veya eski olan araç alınıp yapıldığında uzun dönemde 5-10 yaşındaki veya daha iyi durumdaki denklerinden genelde daha pahalıya gelir. Bir de sanayide zaman kaybı ve olası daha fazla sorun yaşanır.
İkinci kere başıma geldi demek ki akıllanmamışım. Her zaman daha yeni ve diri bir araç almak, bir de off-road'da bence önemli.
Bir sene içinde son aracımdan 11.000 TL kayba uğradım...
Toplamak için alınan arabanın durumu bence çok önemli. Temel sağlam değilse üzerine kat çıkamazsınız. Örnek : Geçenlerde 700 ytl ye 66 model bir vosvos buldum ikinci sahibi( 1968 yılından beri) . Fiyat çok uygun araba düzgün. Tek sorun taklalı olması. Temel sağlam değil. Motor şanzıman yürüyen mekanik aksam tamir edilir. İyi ustaları tanıyorsanız tabi. Aynı işi çok farklı fiyatlara yapan ustalarımız var. Boya yaptırmak için 3 ay sıra beklenen usta 3500-4000 ytl ye araç boyuyor. Aynı kalitede boyayı 1500 ytl ye yapan ustada var ( Boyada işçilik çok önemlidir )
Toplamak için alınan arabanın durumu bence çok önemli. Temel sağlam değilse üzerine kat çıkamazsınız. Örnek : Geçenlerde 700 ytl ye 66 model bir vosvos buldum ikinci sahibi( 1968 yılından beri) . Fiyat çok uygun araba düzgün. Tek sorun taklalı olması. Temel sağlam değil. Motor şanzıman yürüyen mekanik aksam tamir edilir. İyi ustaları tanıyorsanız tabi. Aynı işi çok farklı fiyatlara yapan ustalarımız var. Boya yaptırmak için 3 ay sıra beklenen usta 3500-4000 ytl ye araç boyuyor. Aynı kalitede boyayı 1500 ytl ye yapan ustada var ( Boyada işçilik çok önemlidir )
Defender dan bahsediyorsak takla makla sorun olmaz, Temel dediğimiz şey şasi, çürümemişse, mayına basmamışsa hiç bir şey olmaz. Geri kalan herşey kişinin zevkine ve beklentilerine kalmış.
Bence her araç için takla atması önemlidir. Takla atan bir araçta mutlaka orjinalden farklı bir şekilde toplanır. 3-5 mm farklı montaj yapılan bir parça bile sonradan düzeltilmesi çok zordur. Ve bizim kaportacılarımız genelde elindeki çelik metreyle ölçüp biçip öyle araba toplarlar. Ana şaseye gelince şasenin düzeltilmesi eğer gerekli alet edevata sahip bir şaseci mm hesaplarla şaseyi düzeltebilir. Tabi orjinali gibi olması imkansızdır.