aracımı ılk aldıgım zaman kaldırımlardan atlıyordum
ılk gunku resımlerı...

aracımı aldıktan sonra ılk off road deneyımımde cok kısa surdu defransıyelı dagıttım burda ....

ardından Gezenbilir'in tanısma gezisine gittim ama son dakka yetişebilidm o gunden tek kare resmim var

aracımı yaptırdıktan sonra evımede yakın olan kayısdagında antremanlar yapıyordum karda yagmurda guneslı havada

sanırım ılk kez kayısdagının gırısınde kalan benımdır
ama o aralar aracım conta yakmıstı oyle kullanıyordum... kaldıgım yerden once bı defa gecıp gıttım tekrar resım cektırmek ıcın geldıgımde ıse su doldugu ıcın oralar ve ılk zamankı acemılıgımden aracı ıyıce batırdım karpuzlarına kadar daha sonra Nihat Usta sagolsun yardımıza kostu... yenıden tesekkur ederım....

Karda kurtkoy ormanlarındada ufak denemelerım olmustu...

Bunlarda aracımın son fotoları 2-3 gunluk...

aracıma bu zamanlarda bır suru sey yaptırdım hepsını sahıbınden de alttakı ılan kodundan okuyabılırsınız... yapılan herseyde belgelerı ıle duruyor
İlan No: #11896955
ılk gunku resımlerı...

aracımı aldıktan sonra ılk off road deneyımımde cok kısa surdu defransıyelı dagıttım burda ....

ardından Gezenbilir'in tanısma gezisine gittim ama son dakka yetişebilidm o gunden tek kare resmim var

aracımı yaptırdıktan sonra evımede yakın olan kayısdagında antremanlar yapıyordum karda yagmurda guneslı havada

sanırım ılk kez kayısdagının gırısınde kalan benımdır

Karda kurtkoy ormanlarındada ufak denemelerım olmustu...

Bunlarda aracımın son fotoları 2-3 gunluk...

aracıma bu zamanlarda bır suru sey yaptırdım hepsını sahıbınden de alttakı ılan kodundan okuyabılırsınız... yapılan herseyde belgelerı ıle duruyor
İlan No: #11896955