KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ok anladım Umut.... Ancak bu mesafenin 110 lardaki gibi olması veya o uzunluğa yakın olması arazi de problem yaratabiliyor,malum yaklaşma açısı.. Şimdi becerebilirsem orjinal bir 100" fotosu göndereceğim...
Arka bagajı büyük olsun diyen zaten hiç 100 inch ile uğraşmasın. direkt 110 kullansın. Uzun süredir Disco 1 kullanıyorum, ve 100 inch bence de en uygun boyut. Dolayısı ile, olur da Discosit satılırsa, ya sıfırdan 100 inch Def yapmaca, ya da Hüseyin beyin arabasına yazılmaca.
Gökhan Bey gerçekten çok güzel gözüküyor. Ellerinize sağlık.
Olurda resim göndermeyi başarırsanız ve varsa aracın yapım aşaması resimlerini paylaşırsanız sevinirim.
Yoksa en azında tam yandan görünüşünü rica edeceğim.
Ben bi de bu aracın toplam uzunluğunda çift kapılı olabilirimi diye soracağım. Yine 110 inc aks aralığı ama arka bagajdan kısaltılabilir mi.
Tabii bu öneriye karşı çıkacaklar illaki olacaktır ama benimki de çift kapılı ama kısa sevdası diyelim.
Ben bi de bu aracın toplam uzunluğunda çift kapılı olabilirimi diye soracağım. Yine 110 inc aks aralığı ama arka bagajdan kısaltılabilir mi.
Tabii bu öneriye karşı çıkacaklar illaki olacaktır ama benimki de çift kapılı ama kısa sevdası diyelim.
Merhaba Gökhan bey, size Perşembe akşamı cevap yazmıştım ama sitenin bakımı sırasında benim mesaj uçmuş.
Aracınız gerçekten çok güzel. Hasan usta'nın (sanırım o yaptı) ellerine sağlık. Bol kaya tırmanma, dere geçişli günler dilerim (malum Antalya civarında çamurdan ziyade böyle etaplar mevcut).
Sizin orda yeni ihale çıkarsa görüşürüz umarım. 1998 model 300Tdi ilanı var bir tane. 40 bin TL. Acaba o ihaleden alınan araç mı?
HAKLISINIZ BURADA ÇAMUR DAHA AZ AMA PARKURLARIMIZ VAR ZORLUK ÇEKMİYORUZ.BU GÜNLERDE KAR İYİ, HAFTA SONU KARDA TEPİNDİK EPEY...EN KÜÇÜK HACİMLİ VE BEYGİR GÜÇLÜ ARAÇ OLMASINA RAĞMEN DİĞERLERİNE YOLU AÇMAK YİNE BİZE DÜŞTÜ
ARACIN MEKANİK KISMINI HASAN USTA YAPTI,KAPORTA "DERELİ ALİ" USTA YA AİT.MUHTEMEL O 98 BURADAN GİDEN ARAÇTIR.
SELAMLAR[attachment=1]
Tabii bu söylediğinizide yapmak mümkün ama ben 100" liği yaparken iki tekerlek arası mesafeyi daraltarak arazide daha performanslı olmasını sağlamaya çalıştım,ve de başarılı olduğuma inanıyorum.110 da sizin söylediğinizi yapmak yalnızca görüntüyü değiştirmek ve arka yaklaşma açısını artırmak gibi bir avantaj sağlar....selamlar