buralpdi yokluk ve çaresizlik adamı mucit yapar Mesajlar 6,100 Tepkime Puanı 491 Yer maltepe gurubu 4 Kas 2009 #1 arkadaşlar babamızı pazar günü öğle zamanı kaybettik, pazartesi ilkindi namazında defnettik Allah günahlarını affetsin mekanını cennet eylesin dualarını esirgemeyen ve şifa dileyen herkese çok teşekkürler ederim
arkadaşlar babamızı pazar günü öğle zamanı kaybettik, pazartesi ilkindi namazında defnettik Allah günahlarını affetsin mekanını cennet eylesin dualarını esirgemeyen ve şifa dileyen herkese çok teşekkürler ederim
aslanahmet Zirve Mesajlar 3,266 Tepkime Puanı 37 Yer İstanbul 4 Kas 2009 #2 Ynt: Levent Beyin (Buralpdi) Babasının Vefat Haberi Allah rahmet eylesin. Başın sağolsun. Çok üzüldüm. Takdiri İlahi
Ynt: Levent Beyin (Buralpdi) Babasının Vefat Haberi Allah rahmet eylesin. Başın sağolsun. Çok üzüldüm. Takdiri İlahi
K Kaplan Ana Kamp Mesajlar 68 Tepkime Puanı 0 4 Kas 2009 #3 Ynt: Levent Beyin (Buralpdi) Babasının Vefat Haberi Başınız sağolsun,allah geride kalanlara uzun ömür versin. Hayati Kaplan
Ynt: Levent Beyin (Buralpdi) Babasının Vefat Haberi Başınız sağolsun,allah geride kalanlara uzun ömür versin. Hayati Kaplan
teos Karavan sevdalısı, amatörce Mesajlar 1,138 Tepkime Puanı 28 Yer İstanbul Web www.karavanturk.org 4 Kas 2009 #4 Ynt: Levent Beyin (Buralpdi) Babasının Vefat Haberi Levent bey, Başınız sağolsun, Alah'tan rahmet diliyorum. Oğuz
Ynt: Levent Beyin (Buralpdi) Babasının Vefat Haberi Levent bey, Başınız sağolsun, Alah'tan rahmet diliyorum. Oğuz
tatar Kamp I Mesajlar 173 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 4 Kas 2009 #5 Ynt: Levent Beyin (Buralpdi) Babasının Vefat Haberi Levent bey başınız sağolsun . allah sabır versin, allah rahmet eylesin. ahmet eğrikavuk
Ynt: Levent Beyin (Buralpdi) Babasının Vefat Haberi Levent bey başınız sağolsun . allah sabır versin, allah rahmet eylesin. ahmet eğrikavuk
parodi Kamp III Mesajlar 728 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 4 Kas 2009 #6 Ynt: Levent Beyin (Buralpdi) Babasının Vefat Haberi Başınız sağolsun, allah kalanlara sabır versin...
Ynt: Levent Beyin (Buralpdi) Babasının Vefat Haberi Başınız sağolsun, allah kalanlara sabır versin...
alihay Kamp III Mesajlar 931 Tepkime Puanı 1 Yer osmaniye 4 Kas 2009 #7 Ynt: Levent Beyin (Buralpdi) Babasının Vefat Haberi Başınız sağolsun, allah kalanlara sabır versin.
enezege Ana Kamp Mesajlar 75 Tepkime Puanı 14 Yer istanbul 4 Kas 2009 #8 Ynt: Levent Beyin (Buralpdi) Babasının Vefat Haberi Allah rahmet eylesin,yakınlarına sabır diliyorum. Günay
Ynt: Levent Beyin (Buralpdi) Babasının Vefat Haberi Allah rahmet eylesin,yakınlarına sabır diliyorum. Günay
selsun Kamp II Mesajlar 247 Tepkime Puanı 51 Yer İstanbul 4 Kas 2009 #9 Ynt: Levent Beyin (Buralpdi) Babasının Vefat Haberi Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin, sabırlar dilerim...
Ynt: Levent Beyin (Buralpdi) Babasının Vefat Haberi Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin, sabırlar dilerim...
taiga *** Mesajlar 2,266 Tepkime Puanı 33 4 Kas 2009 #10 Ynt: Levent Beyin (Buralpdi) Babasının Vefat Haberi Başınız sağolsun, Allah geride kalanlara uzun ömür versin.
Ynt: Levent Beyin (Buralpdi) Babasının Vefat Haberi Başınız sağolsun, Allah geride kalanlara uzun ömür versin.
Yusuf.. Zirve Mesajlar 5,901 Tepkime Puanı 36 Yer İstanbul Ümraniye Web www.gezenbilir.com 4 Kas 2009 #11 Ynt: Levent Beyin (Buralpdi) Babasının Vefat Haberi Levent abi Allah rahmet eylesin başınız sağolsun çok üzüldük ama takdir-i İlahi makamı cennet olsun.
Ynt: Levent Beyin (Buralpdi) Babasının Vefat Haberi Levent abi Allah rahmet eylesin başınız sağolsun çok üzüldük ama takdir-i İlahi makamı cennet olsun.
O orsaalabanda Zirve Mesajlar 3,490 Tepkime Puanı 71 4 Kas 2009 #12 Ynt: Levent Beyin (Buralpdi) Babasının Vefat Haberi Levent abi başınız sağolsun. Çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin. Sabırlar diliyorum
Ynt: Levent Beyin (Buralpdi) Babasının Vefat Haberi Levent abi başınız sağolsun. Çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin. Sabırlar diliyorum
gezmen Karavan Yönetim Mesajlar 4,757 Tepkime Puanı 78 Yer Akhisar 4 Kas 2009 #13 Ynt: Levent Beyin (Buralpdi) Babasının Vefat Haberi Başınız sağolsun Levent Bey. Size ve yakınlarınıza sabırlar diliyorum. Cavid Sezen
Ynt: Levent Beyin (Buralpdi) Babasının Vefat Haberi Başınız sağolsun Levent Bey. Size ve yakınlarınıza sabırlar diliyorum. Cavid Sezen
V vehbi42 Kamp I Mesajlar 175 Tepkime Puanı 3 Yer Bursa 4 Kas 2009 #14 Ynt: Levent Beyin (Buralpdi) Babasının Vefat Haberi Emir Allahın başınız sağolsun size ve ailenize sabırlar dileriz
Ynt: Levent Beyin (Buralpdi) Babasının Vefat Haberi Emir Allahın başınız sağolsun size ve ailenize sabırlar dileriz
güngör Zirve Mesajlar 3,518 Tepkime Puanı 173 Yer İstanbul 4 Kas 2009 #15 Ynt: Levent Beyin (Buralpdi) Babasının Vefat Haberi Levent bey başınız sağolsun.
UFUKK İSTANBUL Mesajlar 1,288 Tepkime Puanı 0 Yer İSTANBUL 4 Kas 2009 #16 Ynt: Levent Beyin (Buralpdi) Babasının Vefat Haberi Levent kardeşim.Başınız sağolsun.ALLAH geride kalanlara uzun ve sağlıklı uzun ömürler nasip etsin.
Ynt: Levent Beyin (Buralpdi) Babasının Vefat Haberi Levent kardeşim.Başınız sağolsun.ALLAH geride kalanlara uzun ve sağlıklı uzun ömürler nasip etsin.