mogzilla Toys4BigBoys Mesajlar 3,791 Tepkime Puanı 11 Yaş 69 Yer Istanbul Web www.canpeyzaj.com 4 Kas 2009 #17 Ynt: Levent Beyin (Buralpdi) Babasının Vefat Haberi Başınız sağolsun , mekanı cennet olsun.Allah geride kalan aile efradına sabırlar versin.
Ynt: Levent Beyin (Buralpdi) Babasının Vefat Haberi Başınız sağolsun , mekanı cennet olsun.Allah geride kalan aile efradına sabırlar versin.
mehmet_mtrs 05323035204 Mesajlar 1,636 Tepkime Puanı 181 Yaş 75 Yer İzmır 4 Kas 2009 #18 Ynt: Levent Beyin (Buralpdi) Babasının Vefat Haberi levent bey. babanızın vefatına cok uzuldum. acınızı paylasır, bassaglıgı dılerım. merhuma allahtan rahmet dılerım. mehmet.
Ynt: Levent Beyin (Buralpdi) Babasının Vefat Haberi levent bey. babanızın vefatına cok uzuldum. acınızı paylasır, bassaglıgı dılerım. merhuma allahtan rahmet dılerım. mehmet.
klorr Ramazan Çetin Mesajlar 917 Tepkime Puanı 247 Yaş 38 Yer istanbul Web www.savaşmakina.com Telsiz Çağrı Kodu TB1AFE 4 Kas 2009 #19 Ynt: Levent Beyin (Buralpdi) Babasının Vefat Haberi Allah rahmet eylesin
RÜZGAR Kamp III Rahmetle Anıyoruz... Mesajlar 673 Tepkime Puanı 62 Yer İstanbul 4 Kas 2009 #20 Ynt: Levent Beyin (Buralpdi) Babasının Vefat Haberi Levent kardeşimize baş sağlığı , babası beyefendiye allahtan rahmet diliyorum. Rüzgar
Ynt: Levent Beyin (Buralpdi) Babasının Vefat Haberi Levent kardeşimize baş sağlığı , babası beyefendiye allahtan rahmet diliyorum. Rüzgar
E Ergun Kamp I Mesajlar 187 Tepkime Puanı 7 Yer Denizli 4 Kas 2009 #21 Ynt: Levent Beyin (Buralpdi) Babasının Vefat Haberi Basiniz sagolsun Levent Bey.
drares Haşmet Kalkancı Mesajlar 3,201 Tepkime Puanı 483 Yer Aydın 4 Kas 2009 #22 Ynt: Levent Beyin (Buralpdi) Babasının Vefat Haberi Levent bey başınız sağoşsun, Allah sizlere dayanma gücü, merhuma rahmet eylesin...
Ynt: Levent Beyin (Buralpdi) Babasının Vefat Haberi Levent bey başınız sağoşsun, Allah sizlere dayanma gücü, merhuma rahmet eylesin...
buralpdi yokluk ve çaresizlik adamı mucit yapar Mesajlar 6,100 Tepkime Puanı 491 Yer maltepe gurubu 4 Kas 2009 #23 Ynt: Levent Beyin (Buralpdi) Babasının Vefat Haberi başsağlığı dileyen tüm dostlara çok teşekkürler Allah razı olsun ve sağlıklı ömürler versin bütün arkadaşlara
Ynt: Levent Beyin (Buralpdi) Babasının Vefat Haberi başsağlığı dileyen tüm dostlara çok teşekkürler Allah razı olsun ve sağlıklı ömürler versin bütün arkadaşlara
O orsaalabanda Zirve Mesajlar 3,490 Tepkime Puanı 71 5 Kas 2009 #24 Ynt: Levent Beyin (Buralpdi) Babasının Vefat Haberi Yanlışlıkla Ahmet abi yazmışım, düzelttim. Özür diliyorum. Yaşanan son gelişmeler, gecede 3-4 saat yazışma trafiği ve forumdaki düzenlemeler... Olacağı buydu. Sürmenaj bu yaşta...
Ynt: Levent Beyin (Buralpdi) Babasının Vefat Haberi Yanlışlıkla Ahmet abi yazmışım, düzelttim. Özür diliyorum. Yaşanan son gelişmeler, gecede 3-4 saat yazışma trafiği ve forumdaki düzenlemeler... Olacağı buydu. Sürmenaj bu yaşta...
H huntercemal Kamp II Mesajlar 335 Tepkime Puanı 1 5 Kas 2009 #25 Ynt: Levent Beyin (Buralpdi) Babasının Vefat Haberi Allah rahmet eylesin,mekanı Cennet olsun.
nejat ural Kamp II Mesajlar 245 Tepkime Puanı 3 Yer istanbul 5 Kas 2009 #26 Ynt: Levent Beyin (Buralpdi) Babasının Vefat Haberi Levent bey başınız sağolsun. size ve ailenize sabır banaıza rahmet diliyoruz.
Ynt: Levent Beyin (Buralpdi) Babasının Vefat Haberi Levent bey başınız sağolsun. size ve ailenize sabır banaıza rahmet diliyoruz.
tolgameltem Doğayı sev, ki o da sana cömert davransın. Mesajlar 667 Tepkime Puanı 1 Yer ANKARA 5 Kas 2009 #27 Ynt: Levent Beyin (Buralpdi) Babasının Vefat Haberi Allah rahmet eylesin başınız sağolsun.
musa69 Kamp I Mesajlar 101 Tepkime Puanı 0 Yer İkitelli - Başakşehir / İSTANBUL 5 Kas 2009 #28 Ynt: Levent Beyin (Buralpdi) Babasının Vefat Haberi Başınız sağolsun,Allah rahmet eylesin,Mekanı Cennet olsun
Ynt: Levent Beyin (Buralpdi) Babasının Vefat Haberi Başınız sağolsun,Allah rahmet eylesin,Mekanı Cennet olsun
B bartek Zirve Mesajlar 3,218 Tepkime Puanı 1,887 5 Kas 2009 #29 Ynt: Levent Beyin (Buralpdi) Babasının Vefat Haberi Başınız sağolsun Levent Bey, Allah mekanını cennet etsin.
Ynt: Levent Beyin (Buralpdi) Babasının Vefat Haberi Başınız sağolsun Levent Bey, Allah mekanını cennet etsin.
mezeci_67 Zirve Mesajlar 1,372 Tepkime Puanı 63 Yer kdz ereğli 5 Kas 2009 #30 Ynt: Levent Beyin (Buralpdi) Babasının Vefat Haberi Levent bey başınız sağolsun ..
arwin Sadık yarim , kara toprak... Mesajlar 2,907 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul bayrampaşa 5 Kas 2009 #31 Ynt: Levent Beyin (Buralpdi) Babasının Vefat Haberi Başınız sağolsun..
tcevizci Ana Kamp Mesajlar 51 Tepkime Puanı 0 Yer izmir Web www.balikzamani.com 5 Kas 2009 #32 Ynt: Levent Beyin (Buralpdi) Babasının Vefat Haberi Levent bey başınız sağolsun ...