mayıstosböce An lar Sadece An lar,Yaşam Budur Zaten Mesajlar 4,626 Tepkime Puanı 172 Yer Adabazar 5 Kas 2009 #33 Ynt: Levent Beyin (Buralpdi) Babasının Vefat Haberi Hepinize sabırlar diliyorum.
züğürt gezençi Kamp III Mesajlar 603 Tepkime Puanı 5 Yer nallıhan-ankara 6 Kas 2009 #34 Ynt: Levent Beyin (Buralpdi) Babasının Vefat Haberi Levent bey,başınız sağolsun,Merhuma Allah'tan rahmet size de sabırlar diliyorum.
Ynt: Levent Beyin (Buralpdi) Babasının Vefat Haberi Levent bey,başınız sağolsun,Merhuma Allah'tan rahmet size de sabırlar diliyorum.
metin0035 Kamp III Mesajlar 605 Tepkime Puanı 6 Yer KARŞIYAKA /İZMİR 6 Kas 2009 #35 Ynt: Levent Beyin (Buralpdi) Babasının Vefat Haberi Levent bey size ve ailenize başsağlığı diliyorum.ALLAH sabırlar versin.Babanızın da toprağı bol olsun.Size ve ailenize ALLAH uzun ömür versin .Sevgi ve saygılar.
Ynt: Levent Beyin (Buralpdi) Babasının Vefat Haberi Levent bey size ve ailenize başsağlığı diliyorum.ALLAH sabırlar versin.Babanızın da toprağı bol olsun.Size ve ailenize ALLAH uzun ömür versin .Sevgi ve saygılar.
M marmariscj7 Zirve Mesajlar 1,005 Tepkime Puanı 0 Yaş 60 Yer Bodrum-Marmaris 6 Kas 2009 #36 Ynt: Levent Beyin (Buralpdi) Babasının Vefat Haberi Levent Bey başınız sağ olsun,allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun.
Ynt: Levent Beyin (Buralpdi) Babasının Vefat Haberi Levent Bey başınız sağ olsun,allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun.
buralpdi yokluk ve çaresizlik adamı mucit yapar Mesajlar 6,100 Tepkime Puanı 491 Yer maltepe gurubu 9 Kas 2009 #37 Ynt: Levent Beyin (Buralpdi) Babasının Vefat Haberi başsağlığı dileyen tüm dostlara çok teşekkürler Allah tüm sevdiklerinize ve sizlere sağlıklı uzun ömürler versin
Ynt: Levent Beyin (Buralpdi) Babasının Vefat Haberi başsağlığı dileyen tüm dostlara çok teşekkürler Allah tüm sevdiklerinize ve sizlere sağlıklı uzun ömürler versin
byseyyah Biz, yoldan gönüllü çıktık... Mesajlar 1,611 Tepkime Puanı 3 Yer S İ V A S 9 Kas 2009 #38 Ynt: Levent Beyin (Buralpdi) Babasının Vefat Haberi Levent Bey başınız sağ olsun,allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun.
Ynt: Levent Beyin (Buralpdi) Babasının Vefat Haberi Levent Bey başınız sağ olsun,allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun.
discovery-V8 A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind Mesajlar 5,707 Tepkime Puanı 12 Yer Ankara. 10 Kas 2009 #39 Ynt: Levent Beyin (Buralpdi) Babasının Vefat Haberi Levent bey başınız sağolsun.
Alfonse Zirve Mesajlar 4,954 Tepkime Puanı 50 10 Kas 2009 #40 Ynt: Levent Beyin (Buralpdi) Babasının Vefat Haberi Başınız sağolsun....
SEVAL www.sevalduban.com Mesajlar 3,866 Tepkime Puanı 39 Web www.sevalduban.com 10 Kas 2009 #41 Ynt: Levent Beyin (Buralpdi) Babasının Vefat Haberi Başınız sağolsun Levent Bey. Mekanı cennet olsun babanızın.
Ynt: Levent Beyin (Buralpdi) Babasının Vefat Haberi Başınız sağolsun Levent Bey. Mekanı cennet olsun babanızın.
YOL SEDAT AÇIL Mesajlar 10,412 Tepkime Puanı 540 Yer İstanbul, Acıbadem Web www.sedatacil.com Telsiz Çağrı Kodu TB2FKL 10 Kas 2009 #42 Ynt: Levent Beyin (Buralpdi) Babasının Vefat Haberi Levent bey başınız sağolsun, Allah rahmet etsin.
epineprin Ana Kamp Mesajlar 79 Tepkime Puanı 2 10 Kas 2009 #43 Ynt: Levent Beyin (Buralpdi) Babasının Vefat Haberi başınız sağolsun levent bey..toprağı bol olsun.
buralpdi yokluk ve çaresizlik adamı mucit yapar Mesajlar 6,100 Tepkime Puanı 491 Yer maltepe gurubu 10 Kas 2009 #44 Ynt: Levent Beyin (Buralpdi) Babasının Vefat Haberi Allah sizlere ve sevdiklerinize sağlıklı uzun ömürler versin bütün arkadaşlara çok teşekkürler
Ynt: Levent Beyin (Buralpdi) Babasının Vefat Haberi Allah sizlere ve sevdiklerinize sağlıklı uzun ömürler versin bütün arkadaşlara çok teşekkürler
H hiç Kamp II Mesajlar 463 Tepkime Puanı 106 Yaş 71 Yer İstanbul 10 Kas 2009 #45 Ynt: Levent Beyin (Buralpdi) Babasının Vefat Haberi Yaşam böyle bir şey...Bir varmış, bir yokmuş...Başınız sağ olsun.
Ynt: Levent Beyin (Buralpdi) Babasının Vefat Haberi Yaşam böyle bir şey...Bir varmış, bir yokmuş...Başınız sağ olsun.
mseref Kamp III Mesajlar 528 Tepkime Puanı 4 Yer İzmir 10 Kas 2009 #46 Ynt: Levent Beyin (Buralpdi) Babasının Vefat Haberi Başınız sağolsun Levent bey,sabırlar dilerim.
eftaLYa Face & Ben Mesajlar 2,959 Tepkime Puanı 5 Yer İstanbul - Şişli Web www.esraakeroglu.com 14 Kas 2009 #47 Ynt: Levent Beyin (Buralpdi) Babasının Vefat Haberi Başınız sağolsun. Allah rahmet eğlesin..
ceranus Tabanvay-Offroad Grubu Mesajlar 11,960 Tepkime Puanı 11 Yer ANKARA 14 Kas 2009 #48 Ynt: Levent Beyin (Buralpdi) Babasının Vefat Haberi Başınız sağolsun, size ve ailenize sabırlar diliyorum..
Ynt: Levent Beyin (Buralpdi) Babasının Vefat Haberi Başınız sağolsun, size ve ailenize sabırlar diliyorum..