Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bn yurt disindaoldugumdan dolayi izin aldgm zaman aralikta ve likya yolunu yurumek cok istedigimden aralikta yuruyecegim umarm katlmak istiyen biri ckar yoksa tek basimayim
selam bende bayramda yürümeyi planlamıştım 7 gün ama annemin hastalığından dolayı gidemedim aralık zor bir dönem yağmurun bol düştüğü ve yıldırım tehlikesinin olduğu bir dönem ama belki size katılabilirim
musait olursaniz sevinirim bn ilk kez likya yolu dusunuyorum tek basina oneren fazla yok ankara yaziyo bnde turkiyede ankarada ikamet ediyorum kesin yapmayi dusundugum bi yolculuk umarim bikac yol arkadasi bulurum yagmur cok olur diyolar ama ben yagmuru severim sorun olmaz xd
13 aralikta turkiyede olacam 18 gibi gibi baslangic dusunuyorum 24/25 bitis tabi biri olursa tarihte esneme yapilabilir olmasa ben bu tarihlerde yolda olurum
hagi etaptan baslamak isterseniz basliyabiliriz yada onerdiginiz bi etap varmi benim icin umarim yanimda birileri olur tekte dusunuyorum ama iste herkez bi kac kisi olmayi oneriyo
merhabalar ilk etplr en guzeli oludenizin ordan baslamanizi tavsiye ederim en guzel etaplar kabak koyu kelebekler vadisi faralya civarlaridir. ama bana sorarsaniz bu mevsimde bir iki kiside olsaniz gitmeyin cunku gun biyu yagmurda yuruyen biri olarak sunu soleyebilirim ki bir noktadan sonra bezdirir sizi hele bunu bir kac gun ust uste yasarsaniz keyfi kacabilir dahada onemlisi yuksek yerlerde yildirim dusmeriski yuksek birde sizee kate clowun kitabini edinmenizi tavsiye ederim ilk defa yuruyenler yada yada her etabi yuruyecekler icin inanilmaz bir rehber kate clow bu etabi olusturan kisidir.
fethiye ye yakın turizm bolgesı koyde 2+1 ev ikibuçuk dönum bahçesiyle ucuz satılık ilgilenen olursa resim gönderebilirim saygılar tapu sahıbı benım 05346550287
bu tek gidilmemeli uyarisini tekrarlanmasi birini bulamazsam gitmiyecem karamsarligini olusturdu yagmur sorun olmaz belki ama ne yapalim tekrar trye geldigimde artik yada hava sartlarina bakarm haftalik bi cizergeye yagmur en az oldugu 3,4 gun olu ilk etap yaparm bakalm bilgilerinizi benimle yaplastiginz icin tesekkurler
dostum tek basına yürümek sorun değil, kendini sakatlayacak hareketler yapmaktan kaçınırsan gayet rahat yapabilirsin, ben Ekim ayında Ölüdeniz-Kaş arasını yaptım, 2 gün önce de Kaş-Finike arasını bitirdim, tek başına yürüyen bir çok insana rastladım, hikayemin ilk kısmı şurada: omaristmanifest.blogspot.com 2. kısmı en kısa sürede yükleyeceğim.