likya yolu aralik yol arkadasi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ahmet benek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,935

Etiketler
Ynt: likya yolu aralik yol arkadasi

selam bende bayramda yürümeyi planlamıştım 7 gün ama annemin hastalığından dolayı gidemedim aralık zor bir dönem yağmurun bol düştüğü ve yıldırım tehlikesinin olduğu bir dönem ama belki size katılabilirim

musait olursaniz sevinirim bn ilk kez likya yolu dusunuyorum tek basina oneren fazla yok ankara yaziyo bnde turkiyede ankarada ikamet ediyorum kesin yapmayi dusundugum bi yolculuk umarim bikac yol arkadasi bulurum yagmur cok olur diyolar ama ben yagmuru severim sorun olmaz xd

13 aralikta turkiyede olacam 18 gibi gibi baslangic dusunuyorum 24/25 bitis tabi biri olursa tarihte esneme yapilabilir olmasa ben bu tarihlerde yolda olurum

hagi etaptan baslamak isterseniz basliyabiliriz yada onerdiginiz bi etap varmi benim icin umarim yanimda birileri olur tekte dusunuyorum ama iste herkez bi kac kisi olmayi oneriyo

merhabalar ilk etplr en guzeli oludenizin ordan baslamanizi tavsiye ederim en guzel etaplar kabak koyu kelebekler vadisi faralya civarlaridir. ama bana sorarsaniz bu mevsimde bir iki kiside olsaniz gitmeyin cunku gun biyu yagmurda yuruyen biri olarak sunu soleyebilirim ki bir noktadan sonra bezdirir sizi hele bunu bir kac gun ust uste yasarsaniz keyfi kacabilir dahada onemlisi yuksek yerlerde yildirim dusmeriski yuksek birde sizee kate clowun kitabini edinmenizi tavsiye ederim ilk defa yuruyenler yada yada her etabi yuruyecekler icin inanilmaz bir rehber kate clow bu etabi olusturan kisidir.

lıkya bolgesinde

fethiye ye yakın turizm bolgesı koyde 2+1 ev ikibuçuk dönum bahçesiyle ucuz satılık ilgilenen olursa resim gönderebilirim saygılar tapu sahıbı benım 05346550287

yağmur insanı bezdirir hız düşer moral mativasion düşer vs vs.gidene kolaylıklar dilerim.

bu tek gidilmemeli uyarisini tekrarlanmasi birini bulamazsam gitmiyecem karamsarligini olusturdu yagmur sorun olmaz belki ama ne yapalim tekrar trye geldigimde artik yada hava sartlarina bakarm haftalik bi cizergeye yagmur en az oldugu 3,4 gun olu ilk etap yaparm bakalm bilgilerinizi benimle yaplastiginz icin tesekkurler

dostum tek basına yürümek sorun değil, kendini sakatlayacak hareketler yapmaktan kaçınırsan gayet rahat yapabilirsin, ben Ekim ayında Ölüdeniz-Kaş arasını yaptım, 2 gün önce de Kaş-Finike arasını bitirdim, tek başına yürüyen bir çok insana rastladım, hikayemin ilk kısmı şurada: omaristmanifest.blogspot.com 2. kısmı en kısa sürede yükleyeceğim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,816
Kaydolan Son Üyemiz
car3393car

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR