Lİkya Yolu Hakkında Birkac Soru :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KurtCobain Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,582

KurtCobain

Ana Kamp
Yer
Antalya
Arkadaslar Likya Yolu'na 20-25 ocak civarında gitmeyi düşünüyorum..Sizce fazla soğuk olur mu? ısınmak için nelere ihtiyacımız olur ilk sorum bu :smiley:

Etiketler
Ynt: Lİkya Yolu Hakkında Birkac Soru :smiley:

dostum ilk sorun mu bu ? :D

gidemedin bir türlü. fazla soğuk olmaz gidebilirsin. bak şubatta bir ekip gidiyor sitede onlara takıl sen de

KurtCobain' Alıntı:
Arkadaslar Likya Yolu'na 20-25 ocak civarında gitmeyi düşünüyorum..Sizce fazla soğuk olur mu? ısınmak için nelere ihtiyacımız olur ilk sorum bu :smiley:

Etkinlikler bölümünü takip etmenizi öneririm.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=81823.0

sizin tarihe yakın likya yoluna gidecek ekip var.Sizin için de kolay olur.Başarılar dilerim.

huseyinyilmaz' Alıntı:
dostum ilk sorun mu bu ? :D

gidemedin bir türlü. fazla soğuk olmaz gidebilirsin. bak şubatta bir ekip gidiyor sitede onlara takıl sen de
Malesef geçen yaz sorunlar çıktığı için gidemedim :D
Isınmak için neler alalım yanımıza sence?

hasan110' Alıntı:
Etkinlikler bölümünü takip etmenizi öneririm.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=81823.0

sizin tarihe yakın likya yoluna gidecek ekip var.Sizin için de kolay olur.Başarılar dilerim.
Teşekkür ederim arkadaşlarla toplandık birlikte gitmeyi planlıyoruz :smiley:

Kate Clow kitabında en ideal zaman olarak Şubat ay'ı diye belirtmiş , su problemi çekmeyeceğiniz.Nisan ayından sonra yılan ve akrep mevsimiymiş falan vs. bende Kate Clow'u dinleyip şubat 15'de Likya Yollarına düşücem

KurtCobain' Alıntı:
Hey cevap yok muu? :/

Isınmada sorunun olacağını sanmıyorum al adam gibi bir ceket içine bir polar git sonuçta egedesin. Eğer yine de garantiye almak istiyorsan birçok outdoor mağazasında bulunan 3-4 adet cep sobalarından al zor durumda sıcak tutar...

dostum olympostan sonrası soğuk olur. zevkli rota senin beğendiğin rotadır. eğer tamamlamayı düşünüyorsan farklı zamanlarda da olsa başından başla derim hisarönünden. gidebildiğin kadar gider ileriki zamanlarda bıraktığın yerden devam eder tamamlarsın.

Tamamdır peki bu haftasonuna kadar Kate Clow'un kitabını temin edebileceğim biryer var mı antalya'da ? veya internet üzerinden

KurtCobain' Alıntı:
Tamamdır peki bu haftasonuna kadar Kate Clow'un kitabını temin edebileceğim biryer var mı antalya'da ? veya internet üzerinden

Türkçe bulabileceğini sanmıyorum bir de bu siteye göz atmanı öneririm...

http://www.lycianway.com/

bu arada yolu tek başına mı yürüyeceksin...

http://www.atlaskamp.com/likya-yolunda-yurumek/
Bir kitap buldum bu sitede sanırım Kate Clow'un ki..

Arkadaşlarımla gitmeyi düşünüyoruz..

KurtCobain' Alıntı:
http://www.atlaskamp.com/likya-yolunda-yurumek/
Bir kitap buldum bu sitede sanırım Kate Clow'un ki..

Arkadaşlarımla gitmeyi düşünüyoruz..

evet kitap bu arkadaşlarınızla gitmeniz iyi olmuş tek başına tatsız ve zor olur....

Haklısın dostum..

Teşekkürler tüm cevaplarınız için daha sonra sorum olursa bu başlık altından sorarım :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR