Likya Yolu Için Malzeme

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ozan_durak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,816

ozan_durak

Yeni Üye
Yer
Antalya İstanbul
Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar
Uzun zamandır izcilik ve doğa kampları yapmakdayım ancak kampları motosiklet turlarındayken yaptığım için uzun süreli treeking yürüyüşlere uygun malzemem yok antalyada yaşıyorum ve likya yolunun çoğu parkurunu teker teker yaptım ancak tek seferde yapmayı düşünüyorum bunun için malzemelere ihtiyacım var bana önerilerde bulunabilirmisiniz Çanta olarak :Easy camp matric 70+15
Çadır :Quechua arpenaz xl2
Baton:Quechua forclaz 300
Ayakkabı:Soloman marka ayakkabı buldum bilek destekli treeking ayakkabısı
ve mutfak için birkaç malzeme yağmurluk vs vs alacağım istanbuldan nerden teğmin edebilirim düşündüğüm ürünler hakkında yorumlarınız yerine önerebilicekleriniz neler yardım eden herkese şimdiden teşşekürler

Etiketler
batonu antisok özellikli olanından alın inceledim.başarılı bir baton ve sanırım aralarında 20 tl gibi fark var.ayakkabıyı giymeden almayın.mutfak ürünleride outdoor ürünleri satan istanbulda çok güzel yerler var.av malzemecilerinden çok outdoor mağazalarına gidin derim.saygılar

Adrenalin.com da var bunlar. Bakabilirsin

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhabalar, an itibariyle 6 günlük yürüyüşümü bir iki kez taşıt kullanarak kaş da noktaladım. Öncelikle kesinlikle çanta ağırlığınız 12-13 kiloyu geçmesin, buna özen gösterin, daha önce giymediğiniz bi ayakkabıyla yola çıkmayın ve bu ayakkabı boğazlı bir trekking ayakkabısı olsun. Çok fazla mutfak malzemesi almamanızı öneririm çünkü neredeyse her etap sonunda bildiğiniz üzere köyler var ve hepsi size yemek, çadır kuracak yer ve hatta bazıları isterseniz yatacak yer dahi sağlıyor.

Sent from my iPad using Tapatalk

Son düzenleme:

Kullanmayı planladığınız çadır çok ağır, yaklaşık 4 kilo ve tek kişi için gereksiz büyük. En fazla yarısı ağırlığında çadırlara yönelmenizi tavsiye ederim. İnsan sırt çantası ile yürürken, her ekstra kilogram resmen dert oluyor, hele de likya yolu gibi; inişi çıkışı çok olan bir parkursa.