Likya Yolu için Yol Arkadaşı (Şubat 2013 )

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hasannakbal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,617

hasannakbal

Yeni Üye
Web
hnaofficial.wordpress.com.tr
Uzun zamandır heves ettiğim bir olaydı. Öğrenciyim Erzurum'da okuyorum derslerden çok bunaldım. Ara tatilimi doğada geçirmek istiyorum. Antalya'da ikamet ettiğimden dolayı Yürüyüşe Phaselis ten başlamayı düşündüm. Konaklamanın tamamını çadırda yapacağım. Hedefim Antalya'dan başlayıp gidebildiğim kadar gitmek. Eğer kafa dengi birini bulursan seve seve tamamını yürürüm. Başlangıç Tarihi olarak en geç 10 şubatı belirledim. Yürüyüşün Herhangi bir etabında bana katılmak isteyenler yorum yazarsa sevinirim . Birde bir kaç sorum olacak.

1. Şubat ayı bu faaliyet için ne kadar sağlıklı.

2. Çantam 60 litrelik, çadır , tulum ve mat demirbaş olacak zaten, ekstra ne almalıyım ve kaç kilo olmalı sizce?

3. Yol üzerinde çadır kurulacak alanların, şehire uzaklığı veya camping alanları hakkında bilgisi olan var mı?

4.İşaretler ne kadar belirgin, güncel bir harita nerden bulabilirim.

Teşekkürler şimdiden.

Etiketler
likya
Ynt: Likya Yolu için Yol Arkadaşı (Şubat 2013 )

Gezi Planlarımız bölümüne alayım..

Geçmiş yıla ait Şubat ayında o bölgede ki hava durumlarına bakın.

Hasannakbal arkadaşım Yürüyüşü tamamladınız mı ertelediniz mi bilmiyorum..Geçen yıl mayıs ayında Fethiye - Kaş arası etapları tecrübe ettim, toplamda 7 gün süren bu trekking etkinlinde bu etaplarda ki tüm tecrübelerimi - yol - su - parkur - konaklama ve tüm tecrübe ve tavsiyelerimi günce olarak paylaştım web sitemde umarım faydası olur sizlere Saygılarımla..keyifli yolculuklar şimdiden.. http://metintuzun.com.tr/Likya.html

Aşağıda yorum yazan Metin bey ile likya yolunu bir etabını beraber yürüdük bu konuda onun yorum ve paylaşımlarını inceleyebilirsiniz..Kendisi bu konuda tecrübeli ve güvenilir bir kaynaktır..Ama benim tavsiyem çantanızı fazla doldurmayın, çadır konaklaması için kamping aramayın doğa öyle güzel ki orada kendinize uygun bir yer bulursunuz. Bizm gibi mayıs ayını tercih ederseniz daha güzel olur...Son olarak işaretler gayet belirgin sorun olmuyor..

Bu yolun tamamını ben de yürümeyi planlıyorum fakat benim planım daha çok mayıs ortası-sonu ya da haziran gibiydi. Forumda bu yolu yürümüş ya da bir kısmını tamamlamış arkadaşların konuları mevcut. Fakat yakın zamanlı olarak siz döndüğünüzde tuttuğunuz notları, gözlemlediklerinizi ve sıkıntılarınızı paylaşırsanız eğer aydınlatıcı olacaktır.
Keyifli yolculuklar dilerim.

Ynt: Likya Yolu İçin Yol Arkadaşı (şubat 2013 )

Mayıs 2013 Likya Yolu 2.etap tamamlandı.. 5 gün süren yolculuğumuz Kaş'ta başladı - Üçağız - Aperlea - Demre - Myra - Zeytin - Kırkmerdiven - Belos - Finike 'de sonlandı..Geçen sene Fethiye'de başlayıp Kaş'ta biten ve bu sene Kaş'ta başlayıp Finike'de ara verdik.. Likya yolunu bu yıl Ekim ayında Finike - Hisarçavdır etapları ile sonlandıracagız...Yol boyunca hazırladığımız günceler , fotoğraflar ve videoları sizlerle paylaşacagız..İşte ilk fotoğraflar

DSC_0086.JPG

DSC_0093.JPG

DSC_0118.JPG

DSC_0111.JPG

DSC_0118.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,781
Kaydolan Son Üyemiz
GS adv

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR