30 Mart - 5 Nisan arasında Hisarçandır hareketle Likya Yolu'nu yürümeyi düşünüyorum. İnternette epeyce şey okudum aslında rota hakkında falan. Ancak Hala tavsiyelere ve yol arkadaşına ihtiyacım var.
Tarih sizce uygun mu, çok yağış vs... olur mu?
GPS cihazım yok izleri bu tarihte bulmakta zorlanır mıyım?
Belki de en önemlisi tek çıkacağım sanırım ama katılmak isteyen bir arkadaş olursa kesinlikle hayır demem, mutlu olurum
Tek çıkmak zorunda kalırsam bu yürüyüşün tek kişi için olumsuzlukları neler olabilir?
İşlerim o kadar belirsiz ki, mesajınıza bile kaç zamandır cevap vermekten çekindim. O kadar istiyorum ki, ancak mesleğim gereği bu hafta başlamak biraz zor. Başlayabilmek için en iyimser tahminim, 4 veya 5 nisan.
Siz ne yaptınız hazırlıklar ne durumda. Başlangıç tarihiniz kesin mi ?
Çorum da Hitit yolunun bir ksımına katıldığım Metin Abi ve iki arkadaşı 25 Martta bir aylık LKikya yolu yürüyüşüne başladı. Yetişebilirsem onları da düşünüyorum. Bu arada Metin abi 63 yaşında ve oldukça dinç.(Benim yaşım da 47 ) Onun gibi tecrübeli biriyle yürümek oldukça keyifli. Deneyimi olan birisiyle gitmenizi öneririm. Yalnız gitmeeniz daha iyi olur. Herhangi bir olumsuzluk halinde yol arkadaşının önemi anlaşılıyor. En güzel ekip 3 kişi . Ancak hemen de iyi bir ekip oluşturmak zor.
Kolaylıklar diliyorum.
İyi niyetleriniz için teşekkür ediyorum. Bu akşam yola çıkacağız, iki kişilik bir ekip oluşturduk. Güzel günler geçireceğimizi umuyor, bir an önce akşam olmasını bekliyorum.
Tarihlerin uyuşmaması kötü olmuş, tanışmak isterdim sizle...