LİNKTE Kİ WJ HAKKINDA DÜŞÜNCELERİNİZİ ALABİLİR MİYİM?

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan september Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,051

september

Yeni Üye
Mesajlar
11
Tepkime Puanı
0
Yer
KÜÇÜKYALI/İSTANBUL
Herkese merhabalar,
Uzunca bir süredir forumu takip ediyorum ama fazla katılımcı olamadım. Bir ara 1997 model bir 5.2 ZJ almaya çalışmış ve 15 gün gibi bir süre kullandıktan sonra sahibiyle ödeme şartlarında anlaşamadığımız için iade etmiştim.(Bu arada aracın sahibi patronumdu :smiley:)
Şimdi yine Jeep aşkım depreşti ve aşağıda linkini verdiğim aracı buldum. Şimdi gören arkadaşlar bu fiyata WJ Jeep alınmaz diyecekler ama satan arkadaş aracı ilk sahibinden takas yoluyla aldığını ve kendisine maliyetinin düşük olduğunu, muayenesinin bitmesine de az bir süre kaldığı için fazla uğraşmadan nakite çevirmek istediğini söyledi. Ben bu aracı 1994 model 520i BMW aracımı verip üstüne bir miktar nakit ödeyerek almak istiyorum. Siz tecrübeli arkadaşlarımın araç hakkında ki fikirlerini almak isterim. Biraz uzunca yazdım kusura bakmayın. İlgilenip fikrini söyleyecek herkese teşekkür ederim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-sahibinden-orjinal-boyasiz-full-59917702/detay/
 

Etiketler
Ynt: LİNKTE Kİ WJ HAKKINDA DÜŞÜNCELERİNİZİ ALABİLİR MİYİM?

Selamlar

Arabayı servis kayıtlarından ve tramer den araştırın. vergi yakıt durumunu kendi ödeme durumunuza göre degerlendirin. test yaptırın bu sonuclar size bir fikir verir. aracı sevdiğinizi de farz edersek neden alınmasın. bence alınır. ayrıca fiyatı hakikaten çok uygun motor şase numaralarınıda kontrol ettirmeyi unutmayın. alırsanız hayırlı olsun.

saygılar.
 

Ynt: LİNKTE Kİ WJ HAKKINDA DÜŞÜNCELERİNİZİ ALABİLİR MİYİM?

herşeyiyle çok hoş bi araç fiyatta uygun aracı biraz araştırın derim yani motoruna falan baktırın almadan önce
 

Ynt: LİNKTE Kİ WJ HAKKINDA DÜŞÜNCELERİNİZİ ALABİLİR MİYİM?

motordan, kaporta boya, kazadan, sel su baskınından bahsedilmemiş bahsedilmemiş iyi araştırın derim.
 

Ynt: LİNKTE Kİ WJ HAKKINDA DÜŞÜNCELERİNİZİ ALABİLİR MİYİM?

Düşüncelerini söyleyen tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Biraz önce gittim araca baktım. Araç hakikaten orjinal ve boyasız. Hatta o kadar ki fabrikadan çıktığından beri neredeyse hiç bir şey yapılmamış, üzerinde boya namına bir şey kalmamış :D Ön farlar ve pancurun ayakları kırık, birbirlerine yaslanarak ayakta duruyorlar. Lastik diye bir şey yok. Almaya kalksan yalnız kozmetik olarak düzeltmek için en az 10.000,_TL para harcamak lazım. Motor konusunda kötü bir şey söyleyemeyeceğim, soğuk motor tek marşta çalıştı, sesi sedası normaldi, gaz tepkilerine iyi cevap veriyordu. Ama şanzıman geri vitese geçerken vuruntu yapıyor baktırmak şart. Kozmetik olarak bu kadar masraf isteyen ve bakımsız kalmış bir aracın yürüyen aksamı ne çıkartır bilemediğim için cesaret edemedim doğrusu. Zaten benim arabama da abuk sabuk bir fiyat verince üstelemedim de. Ama uğraşmayı seven ve parası olan için orjinal ve uygun bir araç gibi geldi bana.
 



Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,058
Mesajlar
1,532,316
Kayıtlı Üye Sayımız
166,958
Kaydolan Son Üyemiz
Torungill

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst