.
LFP aküleri için BMS sınırları dışında avantaj değil tahrip var.
BMS’in işlevini neden bu açıdan görmeye çalıştığınızı anlayamadım.
LFP akülerin yüksek akımla hızlıca doldurulabilmele avantajlarını iç dirençlerinin oldukça küçük olmasına borçlular.
Örnek: TOGG’un 4. sınıf bataryalarının %80 dolumu için 20 dakika geri kalan %20 si için de yine 20 dakika verilmekte.
Bu durumda %90 ya da dediğiniz yarısı boş akülerin dolum zamanlarının farklı ama asıl önemli olan hızlarının ise ayni olduğu beklenmeli. Sadece son 1/5 de kurşun/asit akülerle kıyaslanamayacak nispette bir yavaşlama yine de söz konusu olmakta.
TOGG’un bu bataryaları kilogramda 330 Wh güce sahip. Yani benim 45 kiloluk1600 Wh jel aküme, 1/9 oranıyla BMS’i dahil 5 kiloluk bu cins bir akü karşılık vermeli.
Daha iki üç sene evvel karavanlar için lityum iyon akülerin kolaylıkla taşınabilir olması ve kafe veya lokantalarda otururken bile doldurulabilmesini bekliyorum demem artık gerçekleşmiş sayılmalı.
Çevirim sayılarını normal bir karavanın dolduramadığı argümanına da kendi tezimi çürütse de çoğu araçlarda motor ömrünün de zaten kaporta ömrünü geçtiğiyle karşılık verilebilir galiba.
Bir sistemin bütün üyelerinin ayni ömür ve kullanım beklentisine sahip olması gereğinden fazla ideal bir yaklaşım olmalı ?
Fakat en büyük handikapları ise hala fiyatları.
Onun için de şöyle bir gelişim grafiği var.
Ekli dosyayı görüntüle 637274
Tabii bunlar tam bize gelen fiyatları değil ama solar panellerde yaşadığımız gibi gayet umut verici bir gelişim. Böyle bir grafiği 8-9 sene kadar evvel solar paneller için de verdiğimi hatırlıyorum.
Bekleyen derviş diyelim..
İçten yanmalı motorlarla beraber kurşun/asit akülerin de maziye yolculukları başladı...
İçine şimdiden ettiğimiz bu yeni dünyaya hoş geldiniz..