Lityum Akü

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Gezgin Solar Enerji Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 33
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,591
Yahu konu teknik bir akünün özellikleri konuşuluyor siz gereksiz bir konu üzerinde hala yorum yapıyorsunuz linkedin hesabımı istediğim zaman güncellerim aküyü araştıracağınıza benim geçmişimi araştırmanız komik

Farkındaysanız Fatma hanım, söylediğiniz durum bir cümle iken, akünüzün teknik durumu hakkında sorduklarım onlarca soru cümlesi ve gayet saygı çerçevesinde.

Öncelikli olarak teknik kısımlara cevap ile başlayalım isterseniz.

Ayrıca beyanınız ve halka açık bilgiler söz konusu linkedin gibi bir ortamda ve o ortamın amacı zaten insanların ve firmaların birbirini tanıması ve sinerji oluşturmak. Neden garipsediniz bu durumu. Zaten linkedin in amacı insanların da birbirini tanıması değil mi ? Önemli değil gerçi ama ticaretin içinde olup linkedin hesabı olan bir kişinin bunu garipsememesi gerekirdi diye düşünüyorum. Üstelik ilk defa duyduğum bir firmayı ve temsilcisinin kim olduğunu merak etmem yanlış mı diyorsunuz bir pazarlama uzmanı olarak ?

Ya da başka bir şekilde sorayım belki de ben firmanız ile yüksek hacimli iş anlaşması yapabilecek bir kişiyim ve bunu sorguluyorum yine yahu diye mi hitap ederdiniz bana ? Önemli şeyler bunlar. Geçelim bunu sorun değil.

Dediğim gibi alıntıladığınız mesajımda ürününüz ile alakalı bir hayli cevap bekleyen soru var, yanıtlamak isterseniz.

Son düzenleme: